Έσπασε το ρεκόρ του Μέσι ο Βαρουφάκης -960 ευρώ το λεπτό παίρνει ο Λιονέλ, 1000 ο Γιάνης

Μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα. Το στοιχειωμένο –οικονομικό- ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι κατάφερε να σπάσει ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο πρώην Υπουργός Οικονομικών δημοσίευσε στο προσωπικό του blog τον τιμοκατάλογό του, για να δεχτεί να μιλήσει σε διάλεξη ή στην τηλεόραση, προκαλώντας χαμό, όχι στην Ελλάδα, αλλά στην Ιταλία.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με τον Γιάνη, για μια συνέντευξη 24 λεπτών εισέπραξε 24.000 ευρώ. Έγραψε συγκεκριμένα

(ο ίδιος): «27 Σεπτεμβρίου 2015 - Συμμετοχή σε τηλεοπτική εκπομπή της RAI3 “Che Tempo Che Fa”. Αμοιβή: 24000 ευρώ μετά από φόρους κ ασφαλιστικές εισφορές του Ιταλικού δημοσίου. Μεταφορικά: Ναι (Πρώτη θέση)».

Οι ιταλικές εφημερίδες αντέδρασαν έντονα μόλις πληροφορήθηκαν την αμοιβή του κ. Βαρουφάκη σε περίοδο κρίσης, χαρακτηρίζοντάς τον «λέκτορα πολυτελείας». Και αυτό γιατί κοίταζαν το δάσος και όχι το δέντρο, αφού μιλάμε για μια ιστορική πρωτιά, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τον πολύπαθο Νότο.

Γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει ο πολυδιαφημισμένος Λιονέλ Μέσι εισπράττει το λεπτό από τη Μπαρτσελόνα 960 ευρώ και ο πρώτη φορά σεμνά και αριστερά Γιάννης Βαρουφάκης 1000. Στον έβδομο λογαριασμό όλοι αδέρφια. Νικήσαμε!

The post Έσπασε το ρεκόρ του Μέσι ο Βαρουφάκης -960 ευρώ το λεπτό παίρνει ο Λιονέλ, 1000 ο Γιάνης appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα