Ρέμος – Μπόσνιακ βάφτισαν την κόρη τους! Οι πρώτες φωτογραφίες και οι αντιδράσεις με τους παπαράτσι [εικόνες]

Κάτω από άκρα μυστικότητα και με καλεσμένους λίγους φίλους και συγγενείς, βάφτισαν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ την κόρη τους.

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, το απόγευμα της Τετάρτης 28ης Οκτωβρίου, και της έδωσαν το όνομα Ελένη, από την γιαγιά της, την μητέρα του αγαπημένου τραγουδιστή. Νονοί της μικρής ήταν η κολλητή φίλη της Υβόννης, Μαρία

Μπεκατώρου, αλλά και ο καλός φίλος του Αντώνη, Κώστας Πηλαδάκης.

Φωτογράφοι είχαν κατακλύσει από νωρίς την εκκλησία με τον ευτυχισμένο πατέρα να εξηγεί ότι πρόκειται για μία αυστηρά προσωπική στιγμή. «Δεν θα ήθελα τέτοια, θέλω να είναι εντελώς οικογενειακό και να μην τραβήξει κανένας πλάνο από τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Θέλω να είναι η οικογένειά μου και μόνο».

Ωστόσο, τους κάλεσε αν επιθυμούν, να βρεθούν στην εκδήλωση μετά για να βγάλουν φωτογραφίες, πολλές από τις οποίες δημοσιεύθηκαν στο protothema.gr.

1 από 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Γρηγόρης Αρναούτογλου Αλέξης Γεωργούλης - Τόνια Σωτηροπούλου Δημήτρης Κοντομηνάς Μαρινέλλα Μαρία Μπεκατώρου Ειρήνη Παπαδοπούλου Κώστας Πηλαδάκης Υβόννη Μπόσνιακ - Αντώνης Ρέμος Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Γιάννης Ζουγανέλης

The post Ρέμος – Μπόσνιακ βάφτισαν την κόρη τους! Οι πρώτες φωτογραφίες και οι αντιδράσεις με τους παπαράτσι [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα