«Έπεσαν σάρκες»: Τι ισχυρίζεται ο 13χρονος που βρήκε συντρίμμια αεροπλάνου στις Φιλιππίνες

Ο εντοπισμός συντριμμιών σε ζούγκλα των Φιλιππίνων έχει φουντώσει πάλι τη συζήτηση για το τι απέγινε η μοιραία πτήση MH370 της Malaysia Airlines.

Και μπορεί πολλοί να μιλούν για φιάσκο, ωστόσο ο 13χρονος Ράικ που εντόπισε συντρίμμια επιμένει. Η μητέρα του νεαρού πήγε στην αστυνομία μαζί με το παιδί προκειμένου να δώσουν κατάθεση, για το τι συνέβη εκείνη τη μέρα που ο 13χρονος πήγε μαζί με 15χρονο φίλο του στη ζούγκλα

για κυνήγι.

«Ο Ράικ πήγε κοντά στο πτώμα του ενός πιλότου που βρισκόταν στα δεξιά και προσπάθησε να πάρει το πηλήκιο του. Τότε έπεσε σάρκα από το σαγόνι του», είπε η Σίτι Καγιάμ και συνέχισε: «Τα αγόρια ήταν περίεργα. Είδαν δύο πτώματα να είναι δεμένα στις καρέκλες τους, φορώντας πηλίκια. Ο ένας από τους άντρες έμοιαζε με τη στολή του σαν στρατιώτης. Στο πίσω μέρος είδαν πτώματα, πολλά πτώματα. Άλλα με σάρκα και μερικούς σκελετούς. Άλλα γυμνά και άλλα με ρούχα. Ένα από τα αγόρια είδε ένα κομμάτι από ρούχα έξω από την άτρακτο, το άρπαξε και έτρεξαν. Είπαν πως η άτρακτος έμοιαζε άσπρη αλλά δεν ήταν σίγουροι επειδή ήταν σκοτεινά».

Οι αρχές των Φιλιππίνων απορρίπτουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για συντρίμμια της πτήσης MH370, σημειώνοντας πως η τύχη των αγνοουμένων του Boeing 777 παραμένει μυστήριο. Ο κυβερνήτης Nurbert Sahali εξέδωσε ανακοίνωση πως δεν έχουν βρεθεί συντρίμμια.

Εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο τι συνέβη με την πτήση MH370, που εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου του 2014 με 239 επιβαίνοντες. Τον Ιούνιο Γάλλοι ερευνητές ανακοίνωσαν πως ξεβράστηκε στο νησί του Ινδικού Ωκεανού Reunion κομμάτι του αεροσκάφους που ανήκει στην πτήση MH370.

Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο τα συντρίμμια του αεροσκάφους που εντοπίστηκαν στη ζούγκλα να ανήκουν σε πτήση της Flying Tiger που συνετρίβη το 1962 στο νησί.

The post «Έπεσαν σάρκες»: Τι ισχυρίζεται ο 13χρονος που βρήκε συντρίμμια αεροπλάνου στις Φιλιππίνες appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα