Παραλήρημα Νικολόπουλου για το σύμφωνο συμβίωσης: «Θα ρωτήσω τα παιδιά προς υιοθεσία αν θέλουν να λένε τη μαμά τους Γιώργο»

Σε απίστευτους χαρακτηρισμούς κατέφυγε ο Νίκος Νικολόπουλος, προκειμένου να δικαιολογήσει την άρνησή του να ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια και να υπερασπιστεί το τρίπτυχο «πατρίς-θρησκεία-οικογένεια», όπως ο ίδιος δήλωσε.

Σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε επί λέξει για το σύμφωνο συμβίωσης:

«Θα πάω να ρωτήσω

τα παιδιά προς υιοθεσία, αν θέλουν τη μαμά τους να τη λένε Γιώργο και αν ξέρουν το ανέκδοτο που λέει "πωπω, μπαμπά έχεις πολύ μεγάλο..." και απαντά εκείνος "και που να δεις η μαμά σου, παιδί μου"».

Ο κ. Νικολόπουλος έσπευσε αμέσως να πει ότι «κάνουμε πλάκα και λέμε ανέκδοτα», αλλά προχώρησε παραπέρα, λέγοντας κάτι που μόνο ο ίδιος πρέπει να κατάλαβε: «Πάρτε τον καινούργιο χυμό, την καροτίνη. Βγάζουν καινούργιες ποτοποιίες, καινούργιο χυμό. Είναι ένας ωραίος, γλυκός χυμός».

Σε ό,τι αφορά τα (καθαρά) πολιτικά, υποστήριξε ότι δεν ζήτησε ποτέ να γίνει υπουργός και πως συνεχίζει να είναι συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ και την κυβέρνηση, στηρίζοντας μόνο ό,τι ο ίδιος θεωρεί απαραίτητο. Αναφερόμενος μάλιστα στη ΝΔ, είπε ότι υπάρχει περιθώριο να επιστρέψει μόνο εάν οι τέσσερις υποψήφιοι αρχηγοί επαναπροσεγγίσουν τους «χαμένους ψηφοφόρους του Κώστα Καραμανλή», τους οποίους σήμερα εκφράζει ο ίδιος - όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο κ. Νικολόπουλος.

The post Παραλήρημα Νικολόπουλου για το σύμφωνο συμβίωσης: «Θα ρωτήσω τα παιδιά προς υιοθεσία αν θέλουν να λένε τη μαμά τους Γιώργο» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα