Ένας αφανής ήρωας της καθημερινότητας: Ο άνθρωπος που προσφέρει σε όλους όσους έχουν ανάγκη [βίντεο]

21:58 8/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Ένας άνδρας μπορεί να αποδείξει ότι σημασία δεν έχει το να βγάλεις λεφτά, να γίνεις διάσημος ή ακόμα και απίστευτα επιτυχημένος σε οτιδήποτε και αν κάνεις γιατί η χαρά και η ευτυχία κρύβονται στην προσφορά και στην αγάπη.

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο δεν ζει ούτε στην καλύτερη περιοχή, ούτε φοράει ακριβά λουστρίνια απλά κυκλοφορεί σε μία φτωχογειτονιά και ζει μέσα στην απλότητα έχοντας αυτά που χρειάζεται. Παρ' όλα είναι ευτυχισμένος αν και πολλοί στην κατάσταση του δεν θα ήταν. Ο λόγος; Προσφέρει από

το υστέρημα του σε αυτούς που έχουν ανάγκη: σκύλους, ανθρώπους, γιαγιάδες, μαμάδες, παππούδες, η προσφορά του δεν έχει όρια και είναι για όλους.

Βλέποντας τους ανθρώπους να γελάνε και να χαίρονται εκείνος ικανοποιείτε παρόλο που δεν πήρε κάτι χειροπιαστό στα χέρια του παρά μόνο κάτι άυλο αλλά ταυτόχρονα τόσο σημαντικό που ονομάζεται συναίσθημα. Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για συναίσθημα αγάπης καθώς ο ίδιος είναι ο πλέον κατάλληλος αντιπρόσωπος του αλτρουισμού ενώ του χρωστάνε και ευγνωμοσύνη πολλοί από αυτούς που βοήθησε και αυτό διαγράφεται στο βλέμμα τους.

Και μπορεί αυτός ο άνθρωπος να είναι απλά ένας ηθοποιός και να πρωταγωνιστεί σε μία διαφήμιση, αλλά αντιπροσωπεύει μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων που βοηθούν τους άλλους έστω και με μία κουβέντα, ένα απλό χαμόγελο και ένα απλό λουλούδι. Αυτούς που το κάνουν μόνο και μόνο για να προσφέρουν ευτυχία στους άλλους όταν έχουν ανάγκη από το οτιδήποτε και ποτέ δεν το μαρτυρούν.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο YouTube έχει γίνει viral με εκατομμύρια θεάσεις μέσα σε λίγες ημέρες. Μπορεί επειδή όλοι αναζητούν την ευτυχία και θα εύχονταν να μοιάσουν στον πρωταγωνιστή ή απλά επειδή θα ήθελαν να τον συναντήσουν. Μπορεί απλά και από περιέργεια, αλλά ένα είναι το σίγουρο: ότι ο διαφημιστής πέτυχε τον «παλμό» του κόσμου και το δημιούργημα του κατάφερε να φθάσει στα πέρατα της γης μέσω του διαδικτύου.

Keywords
Τυχαία Θέματα