Αλαλούμ στο ΠΑΣΟΚ: Καταψήφιζε άρθρο ο Ντόλιος, υπερψήφιζε ο Κουκουλόπουλος! [βίντεο]

21:58 8/4/2014 - Πηγή: KoolNews

Πελαγοδρομούν τις τελευταίες μέρες όπως φαίνεται στην κυβέρνηση αφού διαφωνούν πια και μεταξύ τους όσον αφορά στην ψήφιση νομοσχεδίων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα έγιναν απόψε στη Βουλή όταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μετέχει στην κυβέρνηση καταψήφισαν άρθρο του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη.

Πιο συγκεκριμένα επρόκειτο για το άρθρο 21 σύμφωνα με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στους δήμους με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου

να επιχορηγούν πολιτιστικούς κι άλλους φορείς που συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη και προβολή του τόπου με ποσά άνω του 1,5% επί των τακτικών εσόδων του δήμου.

Λίγο αργότερα μάλιστα επικράτησε αλαλούμ όταν για άλλο άρθρο του ίδιου νομοσχεδίου διαφώνησαν και μεταξύ τους στο ΠΑΣΟΚ. Ο εισηγητής του κόμματος, Γιώργος Ντόλιος δήλωσε πως καταψηφίζει το άρθρο 24 για να παρέμβει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Πάρις Κουκουλόπουλος και να δηλώσει πως η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι η υπερψήφιση του άρθρου!

Το συγκεκριμένο άρθρο 24 προβλέπει πως οι αιρετοί των ΟΤΑ που παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη για πλημμέλημα, θα τίθενται σε αργία μόνο εάν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της Δικαιοσύηνης. Επίσης θα τίθενται σε αργία όσοι έχουν διαπράξει κακούργημα αρκεί να υπάρχει πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα