Ελένη Μενεγάκη – Νία Βαρντάλος: Η συγκινητική τους συζήτηση στη Νέα Υόρκη [βίντεο]

16:29 4/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Μετά από τόσα χρόνια που κάνει την εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη πήρε την απόφαση να ακολουθήσει για μια φορά τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και να δει πώς είναι να στέκεσαι απέναντι σε παγκοσμίως γνωστούς ανθρώπους.

Έτσι, στα μέσα του Μαρτίου είχε ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη μαζί με τον φίλο και συνεργάτη της, όπου μάλιστα ξέμειναν μια μέρα παραπάνω, γιατί έχασαν την πτήση. Αργότερα, μάθαμε ότι δεν ήταν ένα

ταξίδι αναψυχής. Ήταν ταξίδι για… τη Νία Βαρντάλος.

Η ηθοποιός που έγινε γνωστή από την ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά», επιστρέφει μετά από μια δεκαετία περίπου με το sequel της ταινίας και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος με την Ελένη Μενεγάκη συνομίλησαν μαζί της, κάτι που η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει ως teaser ευθύς αμέσως μετά την επιστροφή της.

Η Ελένη έκατσε δίπλα στη Νία Βαρντάλος και την ρώτησε όσα ήθελε. Μεταξύ των όσων συζήτησαν ήταν και η προσπάθεια της ηθοποιού να αποκτήσει παιδί μέσω υιοθεσίας. Η περιγραφή της για εκείνη την ημέρα που υιοθέτησε την κόρη της συγκίνησε πολύ την Ελένη.

«Ήταν σχεδόν τριών ετών όταν γνωριστήκαμε. Μπήκε μέσα στο σπίτι μας και το έκανε δικό της. Ήμασταν σε ένα πάρκινγκ όταν συναντηθήκαμε και η κόρη μου γύρισε και με κοίταξε. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν «τη βρήκα». Και επίσης δεν μιλούσε όλη μέρα που την είχαμε στο σπίτι. Όταν την έβαλαν στο αμάξι για να την πάνε πίσω και να αποφασίσουν, γυρίζει και μου λέει «αντίο μαμά». Μου άλλαξε τη ζωή, είπε η ηθοποιός.

Πώς σχολίασε η Ελένη τα όσα ειπώθηκαν;

Πηγή: ToraTora.gr

The post Ελένη Μενεγάκη – Νία Βαρντάλος: Η συγκινητική τους συζήτηση στη Νέα Υόρκη [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα