Υπάλληλος της Disneyland βρέθηκε νεκρός μέσα στο «Στοιχειωμένο Σπίτι»

14:28 4/4/2016 - Πηγή: KoolNews

Νεκρός βρέθηκε υπάλληλος της Disneyland μέσα στο «Στοιχειωμένο Σπίτι» του ψυχαγωγικού πάρκου.

Ο 45χρονος που εργαζόταν ως μηχανικός στο πάρκο για 14 χρόνια βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου μέσα στο σπίτι που φημίζεται για τα τρομακτικά εκθέματα του.

Η Αστυνομία φαίνεται να πιστεύει πως ο άτυχος άντρας έπαθε ηλεκτροπληξία, ενώ εργαζόταν πάνω στο φωτισμό του «Στοιχειωμένου Σπιτιού». Παρ' όλα αυτά, οι Αρχές περιμένουν τα τελικά αποτελέσματα της νεκροψίας.

Ο εκπρόσωπος

του εισαγγελέα, που ανέλαβε την υπόθεση, δήλωσε πως η έρευνα είναι ακόμα ανοιχτή, ενώ συμπλήρωσε πως η αστυνομία και ειδικοί ηλεκτρολόγοι βοηθούν με την έρευνα.

Από την πλευρά του ψυχαγωγικού πάρκου της Disneyland, ένας εκπρόσωπος σχολίασε πως είναι όλοι βαθύτατα λυπημένοι, ενώ εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του άτυχου άντρα. Το «Στοιχειωμένο Σπίτι» είναι κλειστό προς τους επισκέπτες μέχρι την Τετάρτη, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα της αστυνομίας.

Το πάρκο της Disneyland στο Παρίσι υπολογίζεται πως συγκέντρωσε περισσότερους από 14 εκατομμύρια επισκέπτες το 2014, ενώ στο παρελθόν δεν έλειψαν διάφορα ατυχήματα. Tο 2013 ένα αγόρι πέντε ετών νοσηλεύτηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από πτώση του, ενώ το 2010 ένας 53χρονος παγιδεύτηκε κάτω από ένα σκάφος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

The post Υπάλληλος της Disneyland βρέθηκε νεκρός μέσα στο «Στοιχειωμένο Σπίτι» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα