Τα 10 κομμάτια – κλειδιά που πρέπει να αποκτήσετε στα 30s σας

16:14 4/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Έχοντας αφήσει πλέον πίσω τη δεκαετία των 20, η οποία επιτρέπει περισσότερους πειραματισμούς όσον αφορά τα trends, τα 30s θεωρούνται η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να πάτε το παιχνίδι του στιλ σας ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας μια πιο σοφιστικέ και κομψή γκαρνταρόμπα. Στη photo gallery που ακολουθεί θα διαβάσετε ποια είναι τα κομμάτια-κλειδιά που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε τη βάση προκειμένου να δείχνετε πάντα προσεγμένες και stylish, αποπνέοντας μια πιο chic και «grown-up» αίσθηση.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Η τέλεια pencil
φούστα

Συνώνυμο του office look αλλά και του διακριτικού sex appeal, η pencil φούστα ανήκει στα items που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα και μπορούν να φορεθούν σε μια πληθώρα διαφορετικών περιστάσεων.

Δείτε περισσότερα Galleries Ένα καλό leather jacket

Το κομμάτι passe-partout που μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με τα πάντα. Στην αγορά θα βρείτε πολλά υφάσματα και εκδοχές που θυμίζουν leather, αξίζει όμως κάποια στιγμή να επενδύσετε σε ένα καλό δερμάτινο item θα κάνει απόσβεση τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Δείτε περισσότερα Galleries To business φόρεμα

Ένα φόρεμα που μπορείτε να επιστρατεύσετε κάθε φορά που δε βρίσκετε τι να φορέσετε. Ταιριάζει τόσο στο γραφείο είτε σε μια έξοδο με φίλες, ανάλογα πώς θα το συνδυάσετε. Διαλέξτε ένα σχέδιο που θα ταιριάζει στη σιλουέτα σας και θα κολακεύει τη φιγούρα σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Ένα επίσημο blazer

Απλό, κομψό και διακριτικό, μπορεί να είναι είτε εντελώς basic (όπως ένα λευκό ή μαύρο) είτε λίγο πιο ενδιαφέρον, πχ. με ρίγες. Όπως και να ‘χει, το blazer θα ολοκληρώσει ιδανικά τα περισσότερα looks σας δίνοντάς τους έναν πιο σοφιστικέ τόνο.

Δείτε περισσότερα Galleries To πουλόβερ από cashmere

Ένα μαλακό πουλόβερ από cashmere προσθέτει πάντα μια πολυτελή νότα στο στιλ σας, αναβαθμίζοντας το look σας στη στιγμή. Ιδανικό για να το φορέσετε είτε με το αγαπημένο σας τζιν είτε στο πλαίσιο ενός office look, καλό είναι να υπάρχει στη ντουλάπα σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Τζιν με super εφαρμογή

Από καλό ύφασμα και στο σωστό μέγεθος (ούτε πιο φαρδύ ούτε πιο στενό), ένα denim παντελόνι είναι ίσως το πιο απαραίτητο στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας. Αξίζει να επενδύσετε σε ένα κομμάτι που θα σας κρατήσει για χρόνια.

Δείτε περισσότερα Galleries Το Black-Tie φόρεμα

Με τη δεκαετία των 30 να σφύζει από επίσημα καλέσματα και υποχρεώσεις, ένα πιο κομψό και επίσημο φόρεμα είναι αυτό που θα σας βγάζει ασπροπρόσωπες, σε περιστάσεις όπως γάμους, επίσημα καλέσματα και εργασικά events όπου πρέπει να παραβρεθείτε.

Δείτε περισσότερα Galleries Ένα καλό παλτό

Μπορείτε να επιλέξετε ένα item από κάποιο elegant υλικό, όπως το suede, για ακόμα πιο classy αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries Ένα tailored παντελόνι

Ξεπερνώντας πλέον τα εντελώς skinny παντελόνια και τα ripped jeans, ένα παντελόνι που θα «κάθεται» σωστά στη σιλουέτα σας είναι άκρως απαραίτητο προκειμένου να δείχνετε πάντα κομψές και stylish.

Δείτε περισσότερα Galleries Το κλασικό trench coat

Καλά τα bomber jackets, σίγουρα όμως η δεκαετία των 30 απαιτεί κάτι πιο ladylike και κομψό. Ένα κλασικό trench coat αποτελεί σταθερή αξία και ολοκληρώνει το outfit σας με τον πιο chic τρόπο. Ιδανικά, επιλέξτε ένα item σε πιο basic ή nude αποχρώσεις, ώστε να είναι πιο εύκολο στο να συνδυαστεί.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: classy αποτέλεσμα, denim pants, leather jacket, pencil skirt, trench coat, γκαρνταρόμπα, δεκαετία των '30, διαρονική αξία, ηλίκία των 30, κλασικά items, κομψό look, σοφιστικέ εμφάνιση

Keywords
Τυχαία Θέματα