Οι πιο ισχυρές διάσημες 20άρες

16:14 4/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

«Η δύναμη στα νιάτα» είναι η φράση που φαίνεται πως επιβεβαιώνει η νέα γενιά των εκπροσώπων της μόδας, της μουσικής και του κινηματογράφου, οι οποίες πριν συμπληρώσουν τα 30 τους χρόνια, μετρούν εκατομμύρια followers στα social media, εκατομμύρια δολάρια στους λογαριασμούς τους και μια πορεία που διαγράφεται μεγάλη και non stop ανοδική. Girls who run the world!

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Kendall Jenner, 20

Το

μοντέλο και μικρότερη αδερφή των Kardashians μετράει στο Instagram 52,7 εκατομμύρια followers και συνεργασίες στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς με εταιρείες όπως οι Forever 21, Estee Lauder και οίκοι όπως Chanel, Victoria’s Secret, Balmain, Dolce & Gabbana. Πρόσφατα η Vogue της αφιέρωσε ένα ολόκληρο έξτρα τεύχος 52 σελίδων.

Δείτε περισσότερα Galleries Taylor Swift, 26

H ποπ σταρ μετράει 71,2 εκατ. followers στο Instagram, είναι η πιο νέα γυναίκα στη λίστα με τις πιο ισχυρές του Forbes, έχει κερδίσει 10 Grammy και έχει πουλήσει περισσότερο από 40.000.000 άλμπουμ. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι κέρδιζε ένα εκατομμύριο δολάρια την ημέρα το 2015 λόγω της περιοδείας της.

Δείτε περισσότερα Galleries Selena Gomez, 23

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια πρώην σύντροφος του Justin Bieber είναι το πρόσωπο με τους περισσότερους followers στο Instagram (72,2 εκατομμύρια) και είναι ανάμεσα στις νέες γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Συνολικά, παρότι δεν έχει κάνει κάποια μεγάλη κινηματογραφική ή μουσική επιτυχία, έχει κερδίσει περισσότερο από 50 βραβεία.

Δείτε περισσότερα Galleries Dakota Johnson, 26

Η κόρη της Melanie Griffith και του Don Johnson γνώρισε παγκόσμια φήμη την τελευταία διετία, αφότου πρωταγωνίστησε στην τεράστια κινηματογραφική επιτυχία -μεταφορά του βιβλίου Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στις δύο συνέχειές του.

Δείτε περισσότερα Galleries Jennifer Lawrence, 25

Στα 25 της έχει ήδη ένα Όσκαρ, πολλές ακόμη υποψηφιότητες και συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες -ανάμεσα τους ο Robert de Niro. Υπολογίζεται ότι κερδίζει περίπου 35 εκατ. δολάρια τον χρόνο, ενώ είναι πρώτη στη λίστα με τις πιο ισχυρές ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Δείτε περισσότερα Galleries Adele, 27

Θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες όλων των εποχών, με πωλήσεις δίσκων που έχουν ξεπεράσει τα 100.000.000. Έχει βραβευτεί με 8 Brit Awards, ένα Όσκαρ, μία Χρυσή Σφαίρα, 10 Grammy, 13 Billboard Awards και 4 American Music Awards. Η περιουσία της υπολογίζεται στα 50 εκατ. λίρες.

Δείτε περισσότερα Galleries Kristina Bazan, 22

Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες fashion bloggers. Πρόσφατα έγινε πρέσβειρα της L’Oreal, ενώ το Forbes τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τις 30 πιο ισχυρές γυναίκες κάτω των 30 ετών.

Δείτε περισσότερα Galleries Chiara Ferragni, 28

H πιο διάσημη blogger με καταγωγή από την Ιταλία, μετρά περισσότερους από 5,6 εκατ. followers, έχει μετατρέψει το blog της (The Blonde Salad) σε επιχείρηση, σχεδιάζει παπούτσια που αποφέρουν σχεδόν 10 εκατ. δολάρια τον χρόνο, και ζει πια μόνιμα στο Λος Άντζελες.

Δείτε περισσότερα Galleries Brie Larson, 26

Η 26χρονη ηθοποιός μπήκε μόλις φέτος στις λίστες ανάμεσα στις νεαρές γυναίκες με τη μεγαλύτερη επιρροή, μετά την ερμηνεία της στο The Room που της χάρισε και το Όσκαρ Α” γυναικείου ρόλου.

Δείτε περισσότερα Galleries Rihanna, 28

Η ποπ σταρ από το Μπαρμπέιντος δεν λείπει πια από καμία λίστα «ισχυρών γυναικών«. Έχει πουλήσει περίπου 200 εκατομμύρια άλμπουμ, ενώ έχει βγάλει δικές της σειρές ρούχων και αρώματα. Η περιουσία της αγγίζει τα 160 εκατ. δολάρια, ενώ στο Instagram την ακολουθούν 36,1 εκατ. άτομα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: 20χρονες, Adele, Kendall Jenner, Selena Gomez, Taylor Swift, διάσημες 20άρες, διάσημες 20χρονες, επιρροή, ισχυρές γυναίκες

Keywords
Τυχαία Θέματα