Δέχτηκε να φάει 6 αυγά στο κεφάλι για 30 λίρες, αλλά δεν περίμενε με τίποτα να συμβεί αυτό [βίντεο]

13:36 8/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Ένα από τα πράγματα που μαθαίνει κανείς στην ζωή του είναι ότι όταν του εμφανίζεται μια πρόκληση, πριν την απορρίψει ή την αποδεχτεί, πρέπει να σκεφτεί τις παραμέτρους και να δει αν αυτή η πρόκληση βρίσκεται στο χέρι του και τον βαθμό στον οποίο έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Δεν είναι τόσο το αν θα την καταφέρει ή αν θα αποτυχεί. Αυτές οι εκβάσεις είναι δεδομένες στη ζωή και μαθαίνεις να τις δέχεσαι. Είναι κυρίως οι παράγοντες που δεν μπορεί ποτέ να υπολογίσει ότι θα ισχύσουν ώστε να κάνει την προσπάθεια του με τις σωστές συνθήκες. Τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν όχι για μια πρόκληση, αλλά

και για ένα απλό στοίχημα

Δύο τύποι ζήτησαν από έναν περαστικό να φάει 6 αυγά στο κεφάλι για να πάρει 30 λίρες. Εκείνος σκέφτηκε «γιατί όχι;» και έστησε το κεφάλι του να του τα σπάσουν. Μετά από κάθε αυγό που έσκασε στο κούτελο γύριζε στην κάμερα και το χαιρόταν.

Και πάνω που ήταν έτοιμος να φάει και το 6ο αυγό για να ξεκινήσει η μέρα του με ένα καλό κέρδος, αυτός που του έβαλε την πρόκληση και του έσπαγε τ΄αυγά έριξε το τελευταίο στο πεζοδρόμιο κι έτσι το στοίχημα πήγε περίπατο.

Κι από μια κατάσταση που έμοιαζε win-win, ο τύπος έπεσε θύμα της πονηριάς και η μπίλια του έκατσε στο lose. Οι άλλοι δύο κράτησαν τα λεφτά που δεν θα τα έδιναν εξ αρχής και είχαν και αυτό που ήθελαν.

The post Δέχτηκε να φάει 6 αυγά στο κεφάλι για 30 λίρες, αλλά δεν περίμενε με τίποτα να συμβεί αυτό [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα