Μέχρι και στο Γιακούτσκ γλεντάνε τον Ντι Κάπριο: Του έφτιαξαν εφεδρικό Όσκαρ [βίντεο]

13:36 8/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Είναι με διαφορά ο πιο τρολαρισμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ. Οι τόσες ήττες σε οσκαρικές βραδιές και η γκριμάτσα του ηττημένου που αναγνωρίζει ήταν πλέον το modus lavorandi του για τέτοιες περιστάσεις. Αυτά μέχρι πέρσι. Γιατί φέτος τα πράγματα μοιάζουν να αλλάζουν μια για πάντα.

Όλοι τον έχουν γράψει για ένα χρυσό θείο Όσκαρ στο τραπέζι του Revenant στο Nokia

Theatre, όμως πάντα παραμονεύει η πιθανότητα να έρθουν τα πάνω κάτω και να πέσει ακόμα ένα φιάσκο. Κι αν έρθει κάτι τέτοιο, περισσότερο απ΄όλους δεν θα μπορούν να το διαχειριστούν οι θαυμαστές του. Ευτυχώς όμως για εκείνον υπάρχουν κάποιοι που έχουν πάρει τα μέτρα τους για παν ενδεχόμενο.

Ένα γυναικείο κλαμπ στο Γιακούτσκ της Ρωσίας, στα βάθη της Σιβηρίας για την ακρίβεια, αποφάσισε να του δώσει αυτό που δεν του δίνουν στο Χόλιγουντ τόσα χρόνια. Κάθε μία από τα μέλη έδωσε από ένα κομμάτι ασήμι και του έφτιαξαν ένα Όσκαρ δεύτερης θέσης.

Όσο κι αν το έκαναν για να καταφέρουν να τον γνωρίσουν και να τον παρηγορήσουν, εμμέσως πλην σαφώς είναι ακόμα μια προσθήκη στο γλέντι που του έχουν κάνει από πρόπερσι ειδικά.

The post Μέχρι και στο Γιακούτσκ γλεντάνε τον Ντι Κάπριο: Του έφτιαξαν εφεδρικό Όσκαρ [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα