Καμμένος: Στις 15 Φεβρουαρίου θα είναι έτοιμα τα Hotspots

13:36 8/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Σίγουρος ότι μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου η Κυβέρνηση θα έχει κάνει πράξη τη δέσμευση για την κατασκευή Hotspots, εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι η κατασκευή των hotspots δεν πρόκειται να διακοπεί, αφού μιλάμε για μια διεθνή δέσμευση της Ελλάδας, που δεν θα μπορούσε να μην πραγματοποιηθεί.

Ο κ. Καμμένος

δήλωσε επίσης πως «το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν έχει κανένα λόγο για το πού θα γίνουν τα hotspots ή τα relocation center», αλλά παραχώρησε τους χώρους που του ζητήθηκαν με συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

«Αναλάβαμε την τελευταία στιγμή να ολοκληρώσουμε μια υποχρέωση του ελληνικού κράτους», είπε και αναφερόμενος στην σημερινή του συνάντηση με τους δημάρχους των περιοχών που αντιδρούν στην δημιουργία κέντρου μετεγκατάστασης στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, επισήμανε:

«Ξεκαθαρίσαμε ότι αν υπάρχει άλλος χώρος, είμαστε διατεθειμένοι να το μεταφέρουμε, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να διακοπούν τώρα οι εργασίες γιατί πρέπει να είμαστε έτοιμοι στις 15 του μηνός. Έχουμε υποσχεθεί να είναι συντονισμένα τα κέντρα έως τις 15 Φεβρουαρίου και αυτό θα γίνει».

The post Καμμένος: Στις 15 Φεβρουαρίου θα είναι έτοιμα τα Hotspots appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα