Αυτό το βίντεο χιονοδρομικής κατάβασης ξεπερνά κάθε σκηνοθετική φαντασία [βίντεο]

13:36 8/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Ένα από τα πολύ κλασσικά σκηνοθετικά μοτίβα του σινεμά και των σκηνοθετών είναι στις σκηνές που θεωρούν πολύ σημαντικές για το σενάριο, να εφαρμόζουν και τις καλύτερες κινήσεις τους ή τις καλύτερες κινήσεις που τους προσφέρουν τα εργαλεία που διαθέτουν.

Μια κλασσική και αποτελεσματική κίνηση είναι η επιβράδυνση της κινούμενης εικόνας, με ταυτόχρονο rotation της κάμερας, ώστε ο θεατής να αποκτά μια three sixty αντίληψη του χώρου και να γνωρίζει τι περιβάλλει τον πρωταγωνιστή.

Αυτή η τακτική γίνεται συνήθως σε σκηνές μάχης και την είδαμε και στο Creed. Το αποτέλεσμα βγαίνει

πάντα ωραίο γιατί ο σκηνοθέτης έχει τα μέσα που απαιτεί. Τι γίνεται όμως όταν επιχειρείς να κάνεις αυτό το μοτίβο με ένα iPhone;

Ένας επαγγελματίας σκιέρ, ο Νικολά Βουινιέ, ετοίμαζε για δύο χρόνια αυτό που θα δείτε στο βίντεο. Πήγε στις Άλπεις, βρήκε την κατάβαση του και έκανε το σλάλομ του στην πλαγιά, καθώς το iPhone του τραβούσε οτιδήποτε υπήρχε γύρω του, με εκείνον να πατάει απλώς το κουμπάκι ενός remote stick.

Στο τέλος, έβγαλε μια πραγματική κινηματογραφική σκηνή που ξεπερνάει τη σκηνοθετική φαντασία.Δικαίως έκανε πάνω από ενάμισι εκατομμύριο views σε δύο μέρες.

The post Αυτό το βίντεο χιονοδρομικής κατάβασης ξεπερνά κάθε σκηνοθετική φαντασία [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα