Αθώα κρίθηκε η εταιρεία συναυλιών του Μάικλ Τζάκσον για το θάνατο του ποπστάρ

Η AEG Live είχε κατηγορηθεί από την οικογένεια του Τζάκσον ως υπαίτια για το θάνατό του, γιατί αυτή ήταν που προσέλαβε το γιατρό που κρίθηκε ένοχος για χορήγηση υπερβολικής δόσης φαρμάκων.

Η χθεσινοβραδινή απόφαση των ενόρκων δικαστηρίων του Λος Άντζελες αθώωσε την εν λόγω εταιρεία συναυλιών, μετά την αγωγή που είχε καταθέσει

εις βάρος της η οικογένεια του κορυφαίου ποπστάρ το 2010.

Με την αγωγή η οικογένεια ζητούσε αποζημίωση με τον ισχυρισμό ότι η εταιρεία ευθύνεται για τον θάνατο του τραγουδιστή τον Ιούνιο του 2009, παραμονή της συναυλίας του για την οποία είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια, αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, η εταιρεία με δική της υπαιτιότητα πίεσε το γιατρό να του χορηγήσει παραπάνω δόση ώστε να εξασφαλίσει ότι θα μπορεί να φέρει εις πέρας τις συναυλίες.

Η AEG Live αρνούνταν τις όποιες ευθύνες υποστηρίζοντας ότι ο Τζάκσον ήταν υπεύθυνος για τις ιατρικές επιλογές του και τα ένορκα δικαστήρια μετά από δίκη που κράτησε πάνω από μήνες, απεφάνθησαν ότι η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη, αφού εκτός των άλλων ο γιατρός Μάρεϊ ήταν από πριν ο γιατρός της οικογένειας του Τζάκσον.

Αν η εταιρεία κρινόταν υπεύθυνη, θα υποχρεωνόταν να αποζημιώσει με εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια την οικογένεια του Τζάκσον για διαφυγόντα κέρδη.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα