Η Σινέντ Ο’Κόνορ προειδοποιεί τη Μάιλι Σάιρους – Άλλη μία που ασχολείται με την ατίθαση Μάιλι

Με μια επιστολή 1.000 λέξεων που ανήρτησε στην προσωπική της ιστοσελίδα, η Ο' Κόνορ παίρνει θέση στη διελκυστίνδα της αντιπαράθεσης για τα πεπραγμένα της Μάιλι.

Η «Σαιριάδα» συνεχίζεται με τη Σινέντ Ο' Κόνορ να προστίθεται σε αυτούς που προσπαθούν να συνετίσουν την 20χρονη τραγουδίστρια, ώστε να μην έχει άσχημη κατάληξη.

Χαρακτηριστικά μερικές φράσεις από την επιστολή που απευθύνεται στη Σάιρους: «Ανησυχώ βαθύτατα για αυτούς γύρω σου που σε οδήγησαν να πιστεύεις, ή σε ενθάρρυναν να πιστεύεις ότι είναι καλό να εμφανίζεσαι γυμνή

και να γλείφεις σφυριά στα βίντεο κλιπ σου» γράφει και στη συνέχεια εξαπολύει μύδρους προς το σύστημα που της λέει να φέρεται έτσι.

«Η μουσική βιομηχανία δε νοιάζεται για σένα ή για μένα. Θα σε εκπορνεύσουν και θα σε κάνουν τεχνηέντως να νομίζεις ότι είναι αυτό που εσύ θες...και όταν καταλήξεις σε κάποιο κέντρο αποτοξίνωσης και αυτοί θα φωτογραφίζονται στην Αντίγουα με τα γιοτ που θα έχουν αγοράσει πουλώντας το κορμί σου, τότε θα αισθανθείς πολύ μόνη».

Πραγματικά βαρυσήμαντες οι συμβουλές της Σινέντ, αλλά απ' ότι φαίνεται η Μάιλι δεν έχει σκοπό να ακούσει κανένα, εκτός από τη μάνα της και τους μάνατζερ της, αφού κι ο πατέρας της δε δείχνει ιδιαιτέρως καλά με την όλη κατάσταση.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα