Μάτια – πινέλα! – Αργεντίνος ζωγραφίζει εκτοξεύοντας χρώμα από τα… μάτια του [εικόνες & βίντεο]

Ένας Αργεντινός ζωγράφος κάνει την διαφορά ανάμεσα στους υπόλοιπους ομοϊδεάτες του γιατί έχει βρει ένα μοναδικό τρόπο να ζωγραφίζει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 27χρονος Λεονάρντο Γκρανάτο δεν χρησιμοποιεί πινέλα γιατί έχει τα μάτια του. Πιο συγκεκριμένα, ρουφάει από τη μύτη του το χρώμα (περίπου μία γουλιά νερό) και έπειτα το βγάζει από το μάτι του. Η τιμή για τους πίνακες του είναι γύρω στα 1,100 ευρώ και για να ολοκληρώσει κάποιο έργο του χρειάζεται από 10 λεπτά μέχρι ένα μήνα.

Όσο απίστευτο

και αν φαίνεται, είναι αληθινό. O Γκρανάτο έχει μία ασυνήθιστη σύνδεση μεταξύ της μύτης και των ματιών του και αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει. Το ταλέντο του το ανακάλυψε σε νεαρή ηλικία όταν άρχισε να κάνει τις πρώτες προσπάθειες να βγάλει υγρό από το μάτι του το οποίο το έχει ρουφήξει από τη μύτη.

Ο 27χρονος, πήρε την απόφαση να γίνει ζωγράφος όταν πέθανε ο παππούς του από καρκίνο. «Ζωγράφιζα για να απαλύνω τον πόνο» ισχυρίστηκε στην εφημερίδα. Για περίπου δύο χρόνια προσπαθούσε να τελειοποιήσει το ταλέντο του και να ανακαλύψει μία καινούρια φόρμουλα με χρώμα η οποία δεν θα είναι επιζήμια για τα μάτια του.

Ο ίδιος ονομάζει την τεχνική του «eye – painting» και πιστεύει ότι είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που ζωγραφίζει με αυτό τον τρόπο και δηλώνει ότι δεν θα προκαλέσει κανένα πρόβλημα υγείας στον εαυτό του.

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Φωτογραφία,

TIG Media / Hot Spot Media

Keywords
Τυχαία Θέματα