Ας χάσει ο Ολυμπιακός από την Μπάγερν και 5-0

Ο Ολυμπιακός, δεν κυνηγά το θαύμα σήμερα, ας είμαστε ειλικρινείς, προσγειωμένοι και ρεαλιστές. Ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου ψάχνει μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση και προσεύχεται να τον βοηθήσει η τύχη όσον αφορά το αποτέλεσμα του άλλου ματς του ομίλου ανάμεσα στην Άρσεναλ και την

Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Γράφει ο Γιώργος Μιχαηλίδης

Η ιδέα για αυτό το κείμενο ήρθε από την αίθουσα σύνταξης, όπου έπεσε η ερώτηση: Αλήθεια, τι προτιμούν άραγε οι Ολυμπιακοί; Να χάσει ο Ολυμπιακός με μεγάλο σκορ και να εξασφαλιστεί η πρόκρισή του ή να τα δώσει όλα, να κάνει μία πολύ καλή εμφάνιση και να πάει η πρόκριση στο τελευταίο ματς με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκης;

Το δίλημμα ήταν πραγματικά δύσκολο για να απαντηθεί, ωστόσο επειδή ο Ολυμπιακός είναι η πλέον άτυχη ελληνική ομάδα όσον αφορά τα χατίρια αποτελεσμάτων σε άλλους αγώνες, καθώς και της ισορροπίας τερμάτων, η απάντηση ήρθε σχετικά γρήγορα στο μυαλό. Ας χάσει ο Ολυμπιακός και με 5-0 και εάν μας θέλει και δεν κερδίσει η Άρσεναλ, τότε έχει καλώς.

Ναι μπορεί η άποψη αυτή να ακούγεται φοβική αλλά δεν είναι. Ο Ολυμπιακός σήμερα αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου η οποία στα εντός έδρας παιχνίδια της φιλοδωρεί με 5άρες τις αντίπαλες ομάδες ανεξαρτήτου ονόματος, ιστορίας και φανέλας. Γιατί πολύ απλά μπορεί.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ναι μεν ένα καλό πρόσωπο απέναντί της στο Καραϊσκάκης, αλλά τα πράγματα στο Μόναχο είναι εντελώς διαφορετικά. Η Μπάγερν σίγουρα θα θέλει να «καθαρίσει» το παιχνίδι για να αποφύγει τυχόν εκπλήξεις, ωστόσο ο φίλαθλοι του Ολυμπιακού εύχονται οι Βαυαροί να σταματήσουν σε ένα σχετικά χαμηλό σκορ.

Τώρα εάν το άλλο παιχνίδι του ομίλου κάνει το χατίρι στον Ολυμπιακό αυτό θα είναι κάτι παραπάνω από ευτυχές. Όχι βέβαια πως εάν χρειαστεί να διεκδικήσει την πρόκριση στο Καραϊσκάκης, ο Θρύλος θα κωλώσει... Η φετινή του πορεία άλλωστε έχει δείξει πως εάν από τον Ολυμπιακό λείπει κάτι, αυτό σίγουρα δεν είναι ο τσαμπουκάς.

The post Ας χάσει ο Ολυμπιακός από την Μπάγερν και 5-0 appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα