Απολογούνται σε 20 μέρες οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο

17:50 2/4/2015 - Πηγή: KoolNews

Από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, πέρασαν οι πρώτοι κατηγορούμενοι, όπου πήραν προθεσμία 20 ημερών μέχρι να ετοιμάσουν την απολογία τους...

Όπως σας ενημερώσαμε το πρωί της Πέμπτης (2/4) από το KoolNews.gr [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ], πέρασαν από το γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο.

Σας θυμίζουμε ότι οι κατηγορούμενοι είναι οι εξής:

Διαιτητές: Απόστολος Αμπάρκιολης, Γιάννης Κάμπαξης, Κώστας ΙωαννίδηςΜέλος του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ:
Γιώργος ΒλάσσηςΑναπληρωματικό μέλος Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ: Μαρία ΑναστασάκηΟ επίτιμος εισαγγελέας εφετών: Λευτέρης ΖάμπραςΟ επίτιμος αντεισαγγελέας εφετών: Χαρίλαος ΖυγογιάννηςΜέλος πειθαρχικής επιτροπής Football League: Ιωάννα Παντελοπούλου.

Οι οκτώ κατηγορούμενοι όπως αναμένονταν ζήτησαν και πήραν προθεσμία είκοσι ημερών μέχρι να ετοιμάσουν την απολογία τους, στις κατηγορίες που θα τους απαγγελθούν από τον ανακριτή διαφθοράς, όπως προκύπτει από την δικογραφία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι όλοι κατηγορούμενοι ένοχοι, καθώς υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας.

Να σημειώσουμε, ότι οι... επισκέψεις στο γραφείο του ανακριτή θα συνεχιστούν και την Παρασκευή (4/4), αφού αναμένονται να παραστούν άλλοι επτά κατηγορούμενοι, ενώ ο αριθμός των 16 κατηγορούμενων έχει αυξηθεί σε 20.

The post Απολογούνται σε 20 μέρες οι πρώτοι κατηγορούμενοι για την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα