Βανέσα ντε Γιονγκ: Η γυναίκα πίσω από το θάνατο του κληρονόμου της Getty Oil; Τα ναρκωτικά, η ταραχώδης σχέση και ο χωρισμός τους [εικόνες]

17:50 2/4/2015 - Πηγή: KoolNews

Μία γυναίκα και συγκεκριμένα η σύντροφος του Άντριου Γκέτι φέρεται να βρίσκεται πίσω από τον θάνατο του εγγονού του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της Getty Oil.

Την στιγμή που η αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει το μυστήριο για τα αίτια θανάτου του 47χρονου Άντριου, έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες για την πρώην ερωμένη του που την καταδεικνύουν σαν τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τον ξαφνικό θάνατο του μεγιστάνα.

Η

32χρονη χυμώδης Βανέσα ντε Γιονγκ είχε πολλά κοινά με τον Άντριου. Μαζί έκαναν ταξίδια, πήγαιναν στα πάρτι και λάτρευαν τα ναρκωτικά. Η σχέση τους διήρκεσε τέσσερα χρόνια με δημοσιεύματα στον αμερικανικό Τύπου να υποστηρίζουν ότι ο Γκέτι αποφάσισε να διακόψει τη σχέση τους επειδή έπασχε από μία σοβαρή ασθένεια, η οποία επιδεινωνόταν από το άγχος που του προκαλούσε η σχέση τους.

Η οικογένειά του 47χρονου Γκετί επιβεβαίωσε το θάνατο του Άντριου και ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικής ζωής σε «αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή» την ώρα που η αστυνομία του Λος Αντζελες ανέκρινε την πρώην ερωμένη του η οποία, όταν ξεψύχησε ο εραστής της, όχι απλά ήταν παρούσα αλλά ήταν και αυτή που τηλεφώνησε στην αστυνομία.

Η εφημερίδα Los Angeles Times γράφει ότι, ο Γκετί είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της δύο εβδομάδες νωρίτερα, χωρίς να διευκρινίζονται οι λόγοι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ο Γκετί βρέθηκε γυμνός από τη μέση και κάτω με αιμορραγία στην περιοχή του ορθού με αμβλύ αντικείμενο, την Τρίτη το απόγευμα. Αν και προσήχθη στην αστυνομία η πρώην φίλη του, οι αρχές του Λος Άντζελες ανακοίνωσαν πως, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο εκλιπών πέθανε είτε από φυσικά αίτια ή λόγω ατυχήματος. Στην πολυτελή οικία του, 464 τ.μ., βρέθηκαν και διάφορες ναρκωτικές ουσίες.

Η Λανέσα ντε Γιονγκ -έχει καλλιτεχνικό ονοματεπώνυμο Λανέσα Γκρέις- είναι μία ηθοποιός που έχει αναλάβει μέχρι στιγμής μικρούς ρόλους. Για την σχέση του ζευγαριού οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Το ζευγάρι είχε καυγαδίσει πολλές φορές στο σπίτι του εκλιπόντα με τους γείτονες να καλούν την αστυνομία όταν άκουγαν τις φωνές τους.

Μάλιστα, μία φορά η Λανέσα είχε σηκώσει χέρι σε έναν αστυνομικό και μετά το περιστατικό, είχε επισκεφθεί ψυχίατρο, όπως αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ. Άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως, όταν το ζευγάρι δεν καυγάδιζε, κατανάλωνε βαρβιτουρικά, κοκαΐνη και άλλες ουσίες. Η 32χρονη Λανέσα, εκτός από τις υποκριτικές της ικανότητες και τα σωματικά της κάλλη, είχε και άλλα προσόντα, όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Έχει πτυχίο αισθητικού και μασέζ.

Ο 'Αντριου Γκετί, εγγονός του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή του ομίλου Getty Oil, Ζαν Πολ Γκετί, βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έπειτα από τηλεφώνημα μιας γυναίκας στην αστυνομία, πιθανότατα της πρώην φίλης του θύματος [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

1 από 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η κατάρα των Γκετί

Ο Άντριου Γκετί ήταν ο δευτερότοκος γιος του 81χρονου βιομηχάνου Γκόρντον Γκετί, ο οποίος ήταν ένας από τους πέντε γιους του πατριάρχη της δυναστείας Γκετί. Ο πατέρας του Άντριου,εκτός από την νόμιμη σύζυγό του , είχε και μία ανεπίσημη με την οποία απέκτησε τρεις κόρες.

Ο παππούς του Άντριου, ο Ζαν Πολ Γκετί, συγχώνευσε αρκετές μικρότερες πετρελαϊκές εταιρίες στη Getty Oil τη δεκαετία του 1960. Κάποια εποχή ο Αμερικανός βιομήχανος ήταν ένας από τους πλουσιότερους πολίτες στις ΗΠΑ. Επιπλέον, ήταν δεινός συλλέκτης έργων τέχνης κι αυτός που ίδρυσε το ταμείο που χρηματοδοτεί το Μουσείο J. Paul Getty και αρκετά ακόμη ιδρύματα. Παντρεύτηκε και χώρισε πέντε φορές!

Η δυναστεία των Γκετί είχε απασχολήσει επίσης τα πρωτοσέλιδα με μια τραγική είδηση στις αρχές της δεκαετίας του ‘70. Ο Τζον-Πολ Γκετί o ο τρίτος , εγγονός του Ζαν Πολ Γκετί , απήχθη το 1973 στα 16 του χρόνια στη Ρώμη. Ο πανίσχυρος παππούς του, αρχικά είχε αρνηθεί να καταβάλει τα λύτρα, ύψους 2,8 εκατομμυρίων δολαρίων στους απαγωγείς, λέγοντας χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ότι αν είναι να πληρώνει λύτρα, τότε θα πρέπει να το κάνει και για τα υπόλοιπα παιδιά του κινδυνεύοντας να φαλιρίσει... . Όταν ,όμως, έλαβε ένα φάκελο όπου υπήρχαν μία μπούκλα από μαλλιά, ένα κομμένο ανθρώπινο αφτί και μια φωτογραφία του μικρού Πολ, τότε άλλαξε γνώμη.

The post Βανέσα ντε Γιονγκ: Η γυναίκα πίσω από το θάνατο του κληρονόμου της Getty Oil; Τα ναρκωτικά, η ταραχώδης σχέση και ο χωρισμός τους [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα