Αλλαγές στους δείκτες του Χρηματιστηρίου λόγω της Τράπεζας Κύπρου

H παραμονή των μετοχών της «Τράπεζας Κύπρου» «σε αναστολή διαπραγμάτευσης έως την 31η Μαΐου 2013», επιφέρει αλλαγές στη σύνθεση των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών του Χ.Α. καθώς οι μετοχές της αφαιρούνται από την σύνθεση των δεικτών στους οποίους συμμετέχουν.

Αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές στην σύνθεση των δεικτών:

Γενικός Δείκτης Τιμών ΧΑ: Οι μετοχές της εταιρείας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ» αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές

της εταιρείας «KLEEMANN HELLAS.» με στάθμιση 100%.

Δείκτη Τιμών Μεσαίας και Μικρής Κεφαλαιοποίησης ΧΑ : Οι μετοχές της εταιρείας «KLEEMANN HELLAS.» αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΥ» με συντελεστή στάθμισης 100%.

FTSE/Χ.Α. Large Cap : Οι μετοχές της εταιρείας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ» αφαιρούνται και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.» με στάθμιση 20

FTSE/ X.A. Mid Cap : Οι μετοχές της εταιρείας «ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» διαγράφονται και αντικαθίστανται από τις μετοχές της εταιρείας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.» με συντελεστή στάθμισης 40%.

Οι μετοχές της εταιρείας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ» διαγράφονται, χωρίς άμεση αντικατάσταση, από τους δείκτες FTSE/ X.A. – Χ.Α.Κ Τραπεζικός Δείκτης , FTSE/ X.A. Δείκτης Τραπεζών και FTSE/ X.A. Δείκτης Αγοράς .

Keywords
Τυχαία Θέματα