Θαύμα για το Βατικανό – Καλόγρια θα αγιοποιηθεί για τη θεραπεία 4χρονου αγοριού

Η ανέλπιστη σωτηρία ενός 4χρονου αγοριού, το οποίο και έπασχε από μια τόσο σοβαρή, όσο και σπάνια ασθένεια του γαστρεντερικού συστήματος, φαίνεται πως οφείλεται στο πρόσωπο μιας καλόγριας. Το Βατικανό, ανακοίνωσε πως πρόκειται να την αγιοποιήσει, καθώς, όπως δηλώνουν, έχουν να κάνουν με ένα θαύμα.

Η Μητέρα Theresia Bonzel, η οποία ίδρυσε τις αδελφές του Αγίου Φραγκίσκου στο Όλπε της Γερμανίας, το 1863, θα είναι μία από τις «υποψήφιες» προς αγιοποίηση τον προσεχή Νοέμβριο,

αφού το Βατικανό επιβεβαιώνει το γεγονός –που λογίζεται ως θαύμα- πως ένα μικρό αγόρι από το Κολοράντο, έγινε καλά, αφού προσευχήθηκαν στο όνομά της, το 1999.

Ο Λουκ, ο οποίος ήταν, τότε, τεσσάρων χρονών, έπασχε από μία σοβαρή ασθένεια στο γαστρεντερικό του σύστημα, την οποία, όχι μόνο δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί, αλλά ούτε να τη διαγνώσουν. Για έξι μήνες, το μικρό αγόρι, δεν μπορούσε να φάει τίποτα, έχανε διαρκώς βάρος, και αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο, αφού έπρεπε να βρίσκεται διαρκώς διασωληνομένο.

Οι γονείς του, Τζαν και Μάικ, αλλά και τα αδέρφια του, Τζίλιαν και Τιμ, ήταν απελπισμένοι. Τότε, η οχτάχρονη Τζίλιαν, γνώρισε δύο μοναχές, την αδερφή Margaret Mary Preister και την Evangeline Spenner, κατά τη διάρκεια του μαθήματος των θρησκευτικών στο σχολείο της. Η ίδια, τους μίλησε για την ασθένεια του αδερφού της και για τις δύσκολες ώρες που βίωνε η οικογένειά της. Εκείνες, τη διαβεβαίωσαν πως θα προσευχηθούν στο όνομα της μητέρας Theresia.

Στο τέλος του εννιάμερου, έγινε αυτό που είχαν υποσχεθεί στο μικρό κορίτσι: Ο 4χρονος, μέσα σε ένα βράδυ, ήταν απόλυτα υγιείς.

Οι γονείς μίλησαν για το θαύμα που έζησαν και το οποίο χάρισε τη ζωή στο μικρό τους αγόρι. Οι ίδιοι, δηλώνουν, πως δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα «κολλημένοι» με τη θρησκεία. «Είμαστε μια κανονική οικογένεια. Δεν είμαστε ακραίοι με τη θρησκεία» δηλώνουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα