Αίσχος: Ο Αρβανίτης του σταθμού «Στο Κόκκινο» αποκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά μ@@@κα [βίντεο]

Με απαξιωτικό τρόπο αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, διευθυντής του ελεγχόμενου και χρηματοδοτούμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5».

Επικαλούμενος δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού L’ Express, ο κ. Αρβανίτης μιλώντας σε εκδήλωση στη Λαμία αποκάλεσε δύο φορές των

πρωθυπουργό μ@@@κα». «Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@@@κα. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι τον λένε. Είναι ότι είναι μ@@@κας».

Οι απαξιωτικές αυτές αναφορές του κ. Αρβανίτη, εκ των βασικών εκφραστών της καθημερινής επικοινωνιακής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έγιναν δημοσίως σε εκδήλωση στη Λαμία για τα μέσα ενημέρωσης με θέμα: «Η κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ».

Σπυράκη: Να απομακρυνθεί άμεσα από την διεύθυνση του σταθμού ο Αρβανίτης

Την έντονη αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτού Μ. Σπυράκη, προκάλεσαν υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού Α.Σαμαρά.

Σε ανακοίνωσή της η κ.Σπυράκη επισημαίνει, ότι «οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν. Ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο. Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη. Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του. Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του».

The post Αίσχος: Ο Αρβανίτης του σταθμού «Στο Κόκκινο» αποκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά μ@@@κα [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα