Μαίνεται προεκλογικός διαδικτυακός… πυρηνικός πόλεμος – Νέα ιστοσελίδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ

«Μάθε τον ΣΥΡΙΖΑ» τώρα και στο internet! Μια νέα ιστοσελίδα -mathetonsyriza.com-, η οποία σε πρώτη ανάγνωση δεν φαίνεται να έχει απευθείας ταύτιση με τη ΝΔ, επιχειρεί να αποδομήσει την επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ.

Με χιουμοριστική διάθεση, βίντεο με δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

που είτε παρουσιάζουν αντιφάσεις, είτε θεωρούνται ως… ουτοπικές, αλλά ακόμα και δηλώσεις του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα, οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας μπαίνουν γερά στον διαδικτυακό, προεκλογικό πόλεμο, επιχειρώντας να παρουσιάσουν τις ανεδαφικές -κατ’ αυτούς- θέσεις που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στη σελίδα, η οποία έχει και αρκετά στοιχεία διαδικτυακού trolling, υπάρχει και ένα editorial, όπου οι συντάκτες αναλαμβάνουν να απαντήσουν σε προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, το πρώτο κείμενο τιτλοφορείται «Εσύ, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, υπέγραψες την παραίτησή σου;» και συνοδεύεται από μια φωτογραφία του ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ-Ουν. Στο κείμενο αυτό γίνεται επίθεση προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση που διατυπώθηκε τις προηγούμενες μέρες στον κώδικα δεοντολογίας για τους υποψηφίους του, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ τους καλεί «να δεσμευτούν πολιτικά και ηθικά ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στο κόμμα και όχι στους/στις ίδιους/ες» και παρακάτω συμπληρώνει ότι «Η παραίτηση όλων των βουλευτών είναι στη διάθεση του κόμματος».

Υπάρχει ακόμα η ενότητα «Στο Κόκκινο» (με προφανή αναφορά στον ραδιοφωνικό σταθμό του κόμματος), όπου επιστρατεύεται η αντίθεση «θράσος ή αλήθεια». Όπου «θράσος» βάλτε κάποια δήλωση στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και όπου «αλήθεια» τη διόρθωση. Πρώτο «θύμα» του διπτύχου αυτού ήταν το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Τόλιος, με τις γνωστές δηλώσεις του περί χρεοκοπίας.

Σε κάθε περίπτωση, ο πόλεμος του διαδικτύου μαίνεται πλέον ανεξέλεγκτος, ενώ μέχρι τις εκλογές, σε δύο εβδομάδες, αναμένεται να δούμε πολλά ακόμα.

The post Μαίνεται προεκλογικός διαδικτυακός… πυρηνικός πόλεμος – Νέα ιστοσελίδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα