Αυτό είναι το καστ της ελληνικής εκδοχής του Modern Family που έρχεται στο MEGA

10:18 6/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Στις αρχές του χρόνου είχε γίνει γνωστό ότι το MEGA είχε ξεκινήσει διαδικασίες για να φέρει την ελληνική εκδοχή της επιτυχημένης σειράς στις ΗΠΑ, Modern Family που πρωταγωνιστούν ο Εντ Ο΄Νιλ και η Σοφία Βεργκάρα. Πλέον, όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία και αρχίζουν να γίνονται γνωστά τα ονόματα που θα υποδυθούν τους κεντρικούς ρόλους.

Το στόρι της σειράς

πραγματεύεται τη ζωή τριών οικογενειών και ήδη Αντώνης Καφετζόπουλος και Κλέλια Ρένεση θα κάνουν τη βασική οικογένεια, Κώστας Κόκλας και Ζέτα Δουκα με τα τρία τους παιδιά τη δεύτερη , ενώ η τρίτη σχετίζεται με την πρώτη οικογένεια, αφού ο Δημήτρης Μακαλιάς θα υποδυθεί το γκέι γιο του Αντώνη Καφετζόπουλου και συζεί με το σύντροφό του (Γιώργος Τζαβάρας), ενώ έχουν υιοθετήσει και ένα κοριτσάκι.

Όπως αναφέρει το newsit.gr οι χαρακτήρες της αμερικάνικης σειράς θα μεταφερθούν σε ελληνικά δεδομένα από τον Αποστόλη Τσαούσογλου, ενώ τη σκηνοθεσία θα κάνει ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιποι ρόλοι με τη σειρά να αναμένεται να εκπέμψει στα τέλη Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα