Ο Αντίνοος Αλμπάνης ομολογεί ότι φλερτάρει τη Δούκισσα μπροστά στα μάτια της Ντορέττας

09:52 6/2/2014 - Πηγή: KoolNews

Εδώ και μερικές μέρες έχει βουήξει η πιάτσα ότι η σχέση του Αντίνοου Αλμπάνη με τη Δούκισσα Νομικού δεν είναι μόνο συναδελφική. Δεν γνωρίζουμε τι αληθεύει, αυτό που ξέρουμε όμως είναι ότι αν ίσχυε η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα ήταν σε πολύ άβολη θέση, καθώς σχετιζόταν ερωτικά με τον ηθοποιό και είναι καλή φίλη με τη Δούκισσα.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης πάντως δηλώνει ότι τη φλερτάρει διαρκώς στις πρόβες.

«Η Δούκισσα και η Ντορέττα είναι πολύ όμορφες και ταλαντούχες γυναίκες και εμένα το ταλέντο με ελκύει. Ερωτικά θα μπορούσα να δω ακόμη και τις πέτρες. Είμαι ερωτιάρης. Ενδεχομένως, να μπορούσα να δω την Δούκισσα και ερωτικά» παραδέχεται ο Αντίνοος στο περιοδικό ΟΚ και μιλάει και για τη Ντορέττα.

«Είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος και πολύ καλή συνεργάτιδα. Είναι ευλογία να δουλεύεις μαζί της, γιατί έχει τρομερό χιούμορ και κάνει τα πράγματα να φαίνονται πιο εύκολα. Ίσως φταίει και το μαμαδίστικο φίλτρο που διαθέτει και θέλει όλοι γύρω της να περνάνε καλά, να μην στεναχωριούνται και να μην αγχώνονται. Θεωρώ ερωτεύσιμες και τις δύο. Είναι τόσο διαφορετικές που είναι κρίμα να τις συγκρίνουμε» καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα