Αυτή είναι η ανάρτηση του Γιώργου Σαμαρά μετά τον χωρισμό του με την Φουρέιρα

Όλα δείχνουν ότι αποφάσισαν - για δεύτερη φορά - να βάλουν τέλος στη σχέση τους, αφού η προσπάθειά τους να ξαναζήσουν τον έρωτα που είχαν αφήσει στη μέση μερικά χρόνια πριν δεν απέδωσε.

Πλέον η Ελένη Φουρέιρα και ο Γιώργος Σαμαράς είναι μόνοι - αν και για την νεαρή τραγουδίστρια, που πρόσφατα αποκάλυψε ότι τόσα χρόνια έκρυβε την καταγωγή της από την Αλβανία, υπάρχουν ενστάσεις, μιας και τα δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Σπυράγγελου Λυκούδη.

Αν

και ο ποδοσφαιριστής κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική του ζωή, το μεσημέρι της Τετάρτης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το πρώτο μήνυμα μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού του από την τραγουδίστρια.

«Οι όμορφοι άνθρωποι έχουν το βλέμμα τους λίγο χαμένο (θα το έχετε προσέξει..). Βγαίνουν το βράδυ με παρέες και σιωπούν ή φλυαρούν πολύ (δε μπορεί να μην το ξέρετε..). Έχουν την τσαντίλα στην τσέπη. Τους έρωτες στα όνειρα. Τη “συγγνώμη” στο μπροστά της γλώσσας. Οι όμορφοι άνθρωποι: Είναι αξιοπρεπείς. Ποτέ δεν παύουν να ζητούν. Είναι πρόστυχοι. Αναζητούν μάταια τα άκρα, που ξέφυγαν. Οι όμορφοι άνθρωποι διψούν συνέχεια, στον ύπνο και τον ξύπνιο. Τους όμορφους ανθρώπους δεν τους ποθεί κανείς. Κάποιοι μονάχα το ίδιο τρελοί, μυστικά τους λατρεύουν», γράφει η φωτογραφία που ανάρτησε και την οποία έκανε και αναδημοσίευση ο πολύ καλός του φίλος, Μιχάλης Σηφάκης.

The post Αυτή είναι η ανάρτηση του Γιώργου Σαμαρά μετά τον χωρισμό του με την Φουρέιρα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα