Cherchez la femme, λένε οι Ισπανοί για τον Τσίπρα!

"Αν δεν ήταν η σύζυγός του, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα είχε ασχοληθεί με την πολιτική", υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα El Mundo, κατατάσσοντας την Μπέτυ Μπαζιάνα στις σημαντικότερες γυναίκες του πλανήτη.

Στην πρωτότυπη αυτή λίστα, συμπεριλαμβάνονται η Χίλαρι Κλίντον, η οποία διεκδικεί το ρόλο του Πλανητάρχη, η Κάρλα Μπρούνι, η οποία στέκεται δίπλα στον Νικολά Σαρκοζί, σχεδιάζοντας την επιστροφή

του στο πολιτικό προσκήνιο, αλλά και πιο... ανάλαφρες προσωπικότητες, όπως η Κιμ Καρντάσιαν.

Για τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, η ισπανική εφημερίδα γράφει ότι είχε επιρροή στον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ από την εφηβική τους ηλικία, καθώς ήταν εκείνη που τον έπεισε να ασχοληθεί με την πολιτική όταν ακόμη πήγαιναν σχολείο.

Επίσης, σημειώνε ότι μαζί ηγήθηκαν του κινήματος των καταλήψεων τη δεκαετία του ’90 και ότι η Μπέτυ Μπαζιάνα ήταν τελικά αυτή που έπεισε τον Αλέξη Τσίπρα να ενταχθεί στην ΚΝΕ!

Υπενθυμίζει τη γνωστή ιστορία με τον καθηγητή της στο πανεπιστήμιο, με τον οποίο έλυσε τις διαφορές της στα δικαστήρια, όταν προσπάθησε να υπονομεύσει τη δουλειά της σε μια διατριβή.

Και η εφημερίδα καταλήγει, διερωτώμενη εάν είμαστε ενώπιον μιας ιδεολόγου στη σκιά της ελληνικής Αριστεράς ή μπροστά σε μια συνηθισμένη γυναίκα.

The post Cherchez la femme, λένε οι Ισπανοί για τον Τσίπρα! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα