Καμμένος: Ο Μεϊμαράκης δεν μπορεί να διεκδικεί την πρωθυπουργία

00:50 9/9/2015 - Πηγή: KoolNews

Ο κ. Μεϊμαράκης δεν μπορεί να διεκδικεί την πρωθυπουργία, καθώς λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στην υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, ο κ. Καμμένος

υποστήριξε ότι ο κ. Μεϊμαράκης είτε θα προσκομίσει το έγγραφο που αποδεικνύει ότι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο, είτε σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να παραιτηθεί από τον προεκλογικό αγώνα.

Σημειώνεται ότι σε χθεσινή του συνέντευξη στην τηλεόραση του Star, ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε διαμηνύσει, σχετικά με την επίμαχη υπόθεση, ότι η υπόθεση έχει «κλείσει», καθώς οι βουλευτές δεν διαπίστωσαν επαρκείς ενδείξεις ώστε να διερευνηθεί περαιτέρω.

Ερωτηθείς για το τρίτο μνημόνιο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ διευκρίνισε ότι δεν υπογράψαμε ένα μνημόνιο, με την έννοια της συνέχισης της πολιτικής της λιτότητας.

Η κυβέρνηση εκβιάστηκε, κατήγγειλε εν συνεχεία, τονίζοντας ότι «παλέψαμε να τελειώσει η πολιτική της υποτίμησης, της μη διαγραφής του χρέους, του αγγλικού δικαίου»

«Χρησιμοποιήσαμε κάθε δυνατό μέσο» συμπλήρωσε, εξηγώντας ότι «βρεθήκαμε απέναντι από ένα σχέδιο, δηλαδή την έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε. με ανθρωπιστική βοήθεια 30 - 40 δισ. ευρώ».

Ο κ. Καμμένος υπερθεμάτισε ότι εάν δεν είχε στηρίξει τη συμφωνία και οι ΑΝΕΛ είχαν αποχωρήσει από την κυβέρνηση, τότε «θα είχαμε σκοτώσει την Ελλάδα, θα είχαμε προδώσει τον πρωθυπουργό, με τον οποία κάναμε μία τίμια συμφωνία».

The post Καμμένος: Ο Μεϊμαράκης δεν μπορεί να διεκδικεί την πρωθυπουργία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα