Σύζυγος δάγκωσε, έκοψε και έφαγε τη μύτη της γυναίκας του επειδή δεν σήκωσε το τηλέφωνο! [εικόνες]

Ένας εξοργισμένος σύζυγος δεν συγχώρησε τη γυναίκα του που έκανε το... σφάλμα να μην σηκώσει το κινητό της και της επιτέθηκε με βάναυσο τρόπο.

Η Γιανγκ Χαν από την ανατολική Κίνα δεν περίμενε ποτέ αυτό που θα της συνέβαινε. Η ίδια ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια με τον σύζυγο της αλλά οι δυο τους καβγάδιζαν συχνά.

Ένα βράδυ τσακώθηκαν και εκείνος έφυγε από το σπίτι. Την έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο αλλά εκείνη δεν το σήκωνε. Την επόμενη μέρα η Γιανγκ πήγε στο εργοστάσιο όπου δουλεύει.

«Όταν ήμουν στο εργοστάσιο μου επιτέθηκε. Το πρόσωπο του είχε κοκκινίσει

και μου επιτέθηκε χωρίς προειδοποίηση», είπε η Γιανγκ. Οι συνάδελφοι της Γιανγκ προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν και τότε ο σύζυγος, δάγκωσε και έκοψε τη μύτη της. Μάρτυρες υποστήριξαν πως την έφαγε!

Δυστυχώς για την Γιανγκ, οι γιατροί δεν θα καταφέρουν ποτέ να διορθώσουν τη ζημιά. Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ, η ίδια ισχυρίστηκε πως οι καβγάδες εντάθηκαν όταν ο σύζυγος της έπαψε να δουλεύει και δεν φρόντιζε την οικογένεια τους. Εκείνη είχε αναλάβει μέχρι και την φροντίδα των πεθερικών της.

Ο κανίβαλος σύζυγος καταζητείται από τις Αρχές.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Σύζυγος δάγκωσε, έκοψε και έφαγε τη μύτη της γυναίκας του επειδή δεν σήκωσε το τηλέφωνο! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα