«Ξυπνάει» αναμνήσεις γεμάτες φροντίδα και αγάπη

13:04 9/6/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Από όλες τις αισθήσεις, εκείνη που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις μνήμες και τα συναισθήματα, είναι η όσφρηση. Τουλάχιστον έτσι λειτουργεί ο δικός μου οργανισμός, ξυπνάει με τις μυρωδιές και ανακαλεί αυτόματα όλα όσα είχαν αποθηκευτεί σε κάποια γωνιά του μυαλού. Τίποτε δεν ζωντανεύει το παρελθόν πιο αποτελεσματικά από μια μυρωδιά που έχει συσχετισθεί με μια περίοδο της ζωής μας ή με στιγμές που μας καθόρισαν.

Κάνω αυτή την εισαγωγή γιατί σήμερα ξεκίνησα να γράφω αυτό το κείμενο με κίνητρο αποκλειστικά και μόνο αυτή την αίσθηση, όλες τις αναμνήσεις που μου ξύπνησε το NIVEA

Protect & Care. Μα όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα αποσμητικό; Κι όμως, πριν ξεκινήσει επισήμως η ημέρα μου κι αφού φρόντισα να πάρω πρωινό με τα παιδιά, άρχισα να ετοιμάζομαι. Έβαλα λοιπόν το αποσμητικό μου και τότε κατάλαβα ποιος είναι ο σημαντικότερος λόγος που το έχω επιλέξει κι έχει γίνει από τα πλέον απαραίτητα items του νεσεσέρ μου.

Σίγουρα συγκεντρώνει και μάλιστα στο μέγιστο βαθμό, τα εξής δύο σημαντικά χαρακτηριστικά: 48ωρη προστασία και αυξημένη φροντίδα που όσο αναβαίνει η θερμοκρασία, είναι τα κυριότερα ζητούμενα σε σχέση με ένα καλό αποσμητικό. Όσο περνούν οι ώρες νιώθω πως μόλις το έχω εφαρμόσει, καθώς έχει την ιδιότητα να μην ατονεί και συνεχίζει να με προστατεύει, ανταποκρινόμενο στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Φροντίζει ιδανικά μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή του σώματος, που, είτε εξαιτίας των μεθόδων αποτρίχωσης που επιλέγονται, είτε λόγω της υγρασίας που προκαλείται στο σημείο λόγω της στενής επαφής των ρούχων με την επιδερμίδα, απαιτεί έξτρα περιποίηση. Ο στόχος είναι άλλωστε να έχουμε μια καθημερινή αίσθηση άνεσης και απαλότητας στην επιδερμίδα.

Η σύνθεση του NIVEA Protect & Care δεν περιέχει οινόπνευμα, ενώ συμπεριλαμβάνει επιλεγμένα συστατικά της κρέμας NIVEA ώστε να προσφέρει περισσότερη φροντίδα κι έτσι αποκλείονται παντός είδους ερεθισμοί. Last but not least, επιστρέφοντας στο λόγο για τον οποίο με έχει κατακτήσει, είναι το άρωμά του. Η NIVEA έχει καταφέρει να συμπυκνώσει όλο το νοσταλγικό άρωμα της διαχρονικής κρέμας μέσα στο μπουκάλι του spray και του roll-on, «ξυπνώντας» χωρίς υπερβολή όλη την παιδική μας ηλικία, όλα τα μεσημέρια που η γιαγιά μας έβαζε NIVEA σε όλο της το σώμα για τα πάντα και μοσχομύριζε το σπίτι!

Δοκιμάστε το και σίγουρα θα βρείτε μια για πάντα το ιδανικό αποσμητικό για εσάς, αυτό που συγκεντρώνει όλες εκείνες τις ιδιότητες που το κάνουν μοναδικό deodorant με δυναμική…νοσταλγικής χρονομηχανής.

Keywords
Τυχαία Θέματα