Η μάχη του Σταύρου για τη ζωή

12:15 9/6/2016 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΗ μάχη του Σταύρου για τη ζωήΠέμπτη, Ιούνιος 9, 2016 - 12:14

Ο ηθοποιός μιλά για το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς «9 μήνες» και τη συνεργασία του με Κύπριους παραγωγούς

Θα ζήσει ή δεν θα ζήσει ο Μάνος Ραζής (Αλέξανδρος Σταύρου); Με αυτή την απορία θα μας αφήσει ο πρώτος κύκλος της καθημερινής σειράς του Star «9 μήνες» (17.50), καθώς τα γυρίσματα στην Κύπρο τελείωσαν για φέτος και θα ξεκινήσουν στο τέλος Ιουλίου.

Η πολυτάλαντη σεναριογράφος

και ηθοποιός Αννα Αδριανού κρατά εφτασφράγιστο μυστικό τη συνέχεια, ακόμη και από τον βασικό πρωταγωνιστή της.

«Θέλω να με πιστέψτε, αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου ο ήρωας που υποδύομαι θα κερδίσει τη μάχη για τη ζωή. Μπορεί να είδατε στο καστ της σειράς να μπαίνει ως νέο πρόσωπο η Φαίη Ξυλά, η οποία θα υποδυθεί τη γιατρό μου, τη Σοφία, που θα αναλάβει τη θεραπεία μου, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Ο Μάνος κινδυνεύει να αποβάλει το μόσχευμα» αναφέρει στην «Espresso» o Αλέξανδρος Σταύρου και συμπληρώνει: «Αυτή η γυναίκα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, καθώς μας συνδέει ένα τραγικό μυστικό από το παρελθόν και το αν ζήσω ή όχι βρίσκεται στα χέρια της, όπως, όμως, και η καταστροφή μου».

Αυτό που διαπιστώνει, πάντως, ο ηθοποιός είναι ότι η ασθένειά του τον κάνει σταδιακά καλύτερο άνθρωπο, ενώ δηλώνει πολύ χαρούμενος που η σειρά αγαπήθηκε από το κοινό του Mega Κύπρου αλλά και του Star. «Από τον Οκτώβριο θα γίνουν ακόμη πιο συναρπαστικά τα επεισόδια, αφού θα ενταχθούν νέοι ήρωες. Η συνεργασία μου όλο αυτό το διάστημα με τους Κύπριους παραγωγούς ήταν άψογη και είναι σπουδαίο πλέον για εμάς τους καλλιτέχνες να πληρωνόμαστε στην ώρα μας» μας λέει και, σιβυλλικά, απαντάει στο αν ισχύουν οι πληροφορίες μας, που τον θέλουν να ετοιμάζει το δικό του τηλεοπτικό σενάριο: «Κατά καιρούς κάνω διάφορα πράγματα, αλλά αν προχωρήσει ή δεν προχωρήσει κάτι, αυτό έχει να κάνει και με άλλους παράγοντες».

Keywords
Τυχαία Θέματα