New entry: Τα πιο chic hoop earrings στο exclusive shop του jenny.gr

12:03 9/6/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Σίγουρα όταν πρόκειται για αξεσουάρ μας αρέσει να πειραματιζόμαστε και να ακολουθούμε το εκάστοτε trend, είτε πρόκειται για μεγάλα statement κομμάτια, είτε για πιο απλά και minimal. Το σίγουρο όμως είναι πως όσες τάσεις κι αν μας τραβήξουν την προσοχή, τα πιο απλά κομμάτια είναι και τα πιο διαχρονικά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι κρίκοι, οι οποίοι είναι πάντα μια διακριτική πινελιά που μπορούμε να βάλουμε στο look μας, για εντυπωσιακό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές.


Τα hoop earrings της Irene

Hussein, για παράδειγμα, έχουν γίνει η τελευταία μας εμμονή αφού είναι ό,τι πιο κομψό έχουμε δει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα έχει λατρέψει και η Τζένη Μπαλατσινού, μιας και το λιτό τους design τής επιτρέπει να τα φοράει ακόμη και καθημερινά, ταιριάζοντάς τα με όποιο outfit κι αν επιλέξει.

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν και κάντε δικά σας τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια. τα οποία θα βρείτε στο Jyou.gr στην τιμή των 15,00€–22,00€, σε δύο μεγέθη από επίχρυσο ορύχαλκο, για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Να είστε σίγουρες ότι θα γίνουν τα νέα αγαπημένα σας αξεσουάρ, αφού θα τα φοράτε από την παραλία μέχρι και τη βραδινή σας έξοδο!

Και μην ξεχνάτε, με την κάρτα του Secret Club κεδίζετε 15% έκπτωση! Αν δεν είστε μέλος του πιο premium γυναικείου club, κάντε το τώρα εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα