Τα 5 βήματα για να σας εμπιστευτούν

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν εμπνέεται εμπιστοσύνη; Μπορούν οι φίλοι σας να στηριχτούν σ’ εσάς; Οι συνάδελφοι σας βασίζονται σ΄εσάς;

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα στοιχεία που σας βοηθούν να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη:

Οι πράξεις σου: Το άτομο που έχει ανάγκη να μιλάει διαρκώς για την αξία του εκπέμπει μεγάλη ανασφάλεια. Είναι προτιμότερο να μιλάει κανείς με τις πράξεις τους.

Ανακάλυψε τα δυνατά σου σημεία: Βρες ποια είναι τα προτερήματα σου καθώς και τα στοιχεία που σε μια ορισμένη ευκαιρία διέκριναν σε σένα κάποιοι

άνθρωποι, και σκέψου πως μπορείς να τα εκμεταλλευτείς προς το όφελος τόσο το δικό σου, όσο και των άλλων.

Απέβαλλε τα στοιχεία που σε υπονομεύουν: Υπάρχουν προσωπικές δραστηριότητες που ανακόπτουν την πρόοδό σου. Για παράδειγμα, οι αρνητικές σχέσεις που υποσκάπτουν την αυτοεκτίμησή σου. Απαλλάξου από αυτές.

Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες: Στη δουλειά ή στον κοινωνικό σου περιβάλλον, κάθε νέα κατάσταση είναι μια ευκαιρία για να μαθαίνεις. Αυτό ενισχύει την αυτοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη.

Άσκησε το σώμα σου: Η εμπιστοσύνη καλλιεργείται επίσης μέσα από ένα σωστό και υγιεινό τρόπο ζωής. Η γυμναστική αυξάνει τον ενεργητικό τόνο και απελευθερώνει ενδορφίνες, τις ορμόνες της ευτυχίας.

The post Τα 5 βήματα για να σας εμπιστευτούν appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα