Single γονείς και Σαββατόβραδο

Σαββάτο βράδυ με τα παιδιά στο σπίτι.

Μέσα στην εβδομάδα λόγω των τρελών ρυθμών της καθημερινότητας δεν έχετε χρόνο να βρεθείτε με τα παιδιά σας και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά. Είναι ευκαιρία λοιπόν το Σάββατο να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα όλοι μαζί.

Μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις:

Μαγειρέψτε: Ετοιμάστε το βραδινό μαζί με τα παιδιά σας. Μπείτε στην κουζίνα μαζί με τους μικρούς σας σεφ και φτιάξτε ένα υπέροχο μενού.Πικ-νικ: Οργανώστε πικ-νικ στο σαλόνι του σπιτιού σας. Στρώστε ένα μεγάλο σεντόνι,
ρίξτε μαξιλάρια για να είστε άνετοι, ετοιμάστε μικρές λιχουδιές. Φανταστείτε ότι είστε σε κάποιο πάρκο, ανταλλάξτε τα νέα της εβδομάδας σας και περάστε όμορφα.Επιτραπέζια παιχνίδια: Παίξτε μαζί με τα παιδιά σας. Προτιμήστε παιχνίδια γνώσεων ή μυστηρίου.Φτιάξτε διάφορες κατασκευές: Είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε. Τα παιδιά λατρεύουν τόσο τις κατασκευές όσο λατρεύουν να περνούν ευχάριστα και ποιοτικά χρόνο μαζί σας.Κάντε το δικό σας πάρτι: Οργανώστε μια βραδιά καραόκε. Βάλτε μουσική, τραγουδήστε τα αγαπημένα σας τραγούδια και χορέψτε. Διασκεδάστε και ξεφαντώστε.

The post Single γονείς και Σαββατόβραδο appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα