Χρήσιμα tips για εύκολο φθινοπωρινό layering

08:16 6/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Η σεζόν που δεν ξέρουμε πλέον τι να φορέσουμε έχει φτάσει, αφού ναι μεν αρχίζει να φθινοπωριάζει (τουλάχιστον τυπικά), οι μέρες όμως που η ζέστη και η υγρασία μας βασανίζουν δεν έχουν τελειώσει. Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, το κλειδί σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι άλλο από το layering, ο συνδυασμός δηλαδή πολλών και διαφορετικών items ώστε να είμαστε προετοιμασμένες ανά πάσα ώρα και… θερμοκρασία.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρείτε λοιπόν πιο ανάλαφρες λύσεις, ιδανικές για την εποχή που διανύουμε με τη ζέστη να μην έχει υποχωρήσει εντελώς, αλλά και stylish ιδέες για τις πιο κρύες μέρες

του φθινοπώρου που δεν θα αργήσουν να έρθουν.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η κλασική πια τάση με το slip dress φορεμένο πάνω από T-shirts είναι ό,τι πρέπει για την εποχή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το ίδιο μπορείτε να κάνετε υιοθετώντας και τη λογική dress over pants, φορώντας ένα lingerie φόρεμα πάνω από το τζιν σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Blazer, πουκάμισα και tops σε ίσια γραμμή μπορούν να συνδυαστούν για ένα πρωτότυπο office look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε ένα knitted mini dress πάνω από ένα πιο preppy πουκάμισο και θα έχετε το πιο αναπάντεχα stylish αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για τις πιο κρύες μέρες, ένα lingerie top μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με μια μακρυμάνικη μπλούζα, για πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ποιος είπε ότι δεν μπορείτε να φορέσετε το bomber jacket σας μαζί με μια μακριά πουκαμίσα; Το παιχνίδι με τους όγκους και τα μήκη θα σας εντυπωσιάσει.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: layering, ανάλαφρο αποτέλεσμα, συνδυασμοί, φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα