Μια νέα αντιγηραντική θεραπεία που βγάζει το μπότοξ εκτός!

Ο νέος “αντίπαλος” του μπότοξ είναι μια ένεση πρωτεΐνης, που προέρχεται από τους τένοντες του αλόγου. Λέγεται Nithya και τον λάνσαραν μόλις την περασμένη εβδομάδα στη Βρετανία.

Οι παρασκευαστές του εναλλακτικού μπότοξ λένε ότι είναι καλύτερο από το πρωτότυπο, γιατί, αντί να παραλύει τους μύες, διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου.

Η νέα ουσία, που χορηγείται ενέσιμα, προέρχεται από τους τένοντες του αλόγου και αποδείχτηκε ότι τονώνει τους ινοβλάστες (τα κύτταρα

που δημιουργούν το πολύτιμο κολλαγόνο), χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.

Το κολλαγόνο από τα ζώα, όπως από τα άλογα, τα βοοειδή και τα γουρούνια, χρησιμοποιείται, ήδη, ως ανακουφιστική θεραπεία πληγών, εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες. Είναι, όμως, η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται στην κοσμητική ιατρική.

Ο Eddy Emilio, διευθυντής της εταιρίας Vida Aesthetics, που έχει την πρωτοποριακή θεραπεία, δήλωσε: “Η ιδέα να χρησιμοποιήσουμε πρωτεΐνη από τους τένοντες του αλόγου οπωσδήποτε ξαφνιάζει, αλλά είμαστε σίγουροι ότι αυτό είναι το μέλον της αντιγήρανσης. Ήδη γιατροί, που άρχισαν να χρησιμοποιούν το προϊόν, κάνουν λόγο για εκπληκτικά αποτελέσματα και για χρήση σε πολλά σημεία, που μπορεί να βελτιωθούν”.

Το νέο μπότοξ απαλύνει τις γραμμές γύρω από τα μάτια, αναδεικνύει τις γραμμές των ζυγωματικών και βελτιώνει την εμφάνιση του ντεκολτέ. Βέβαια δεν το λες και φθηνό. Οι τιμές αρχίζουν από £250, δηλαδή περίπου 300 ευρώ.

Πηγή: Telegraph/healthmag.gr

The post Μια νέα αντιγηραντική θεραπεία που βγάζει το μπότοξ εκτός! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα