Η απίστευτη αγορά της Angelina Jolie στη μέση του δρόμου από δύο πιτσιρικάδες

15:51 5/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Ένας πατέρας ονόματι Tim Alexander αποφάσισε να δείξει έμπρακτα στα παιδιά του πώς βγαίνει το μεροκάματο κι έτσι έστησε μαζί με τους δύο γιους του, Allen και Brandon μια υπαίθρια mini αγορά. Στόχος ήταν να πουλήσουν έναν τεράστιο λούτρινο αρκούδο σε κάποιον περαστικό έναντι 40$.

Οι δύο 8χρονοι λοιπόν, βγήκαν στο δρόμο με την πραμάτεια τοποθετημένη περίοπτα σε μια μπλε

πολυθρόνα και επί μια ώρα προσπαθούσαν μάταια να “σπρώξουν” το εμπόρευμα, όταν μια λευκή Κάντιλακ σταμάτησε και κατέβηκε η Angelina Jolie. Το αστείο της υπόθεσης ήταν πως τα δύο αγόρια δεν την αναγνώρισαν και εκείνη τους συστήθηκε ως Angie. Ο πατέρας των αγοριών ευτυχώς τραβούσε βίντεο όλη την επιχειρηματική προσπάθεια των παιδιών του κι έτσι στάθηκε τυχερός μιας και η πελάτισσα που τους έτυχε, δεν ήταν καμιά τυχαία.

Η Angelina πλήρωσε τα δύο παιδιά, δίνοντάς τους τα διπλάσια χρήματα από αυτά που ζητούσαν. “Είστε τόσο καλοί στη δουλειά σας” τους είπε. “Είσαι πολύ καλός στη δουλειά σου, γλυκέ μου. Παιδιά είστε τόσο τέλειοι. Χάρηκα που σας γνώρισα”. Ο πατέρας τους, τους εξήγησε αργότερα για να καταλάβουν ποια ήταν ακριβώς η διάσημη πελάτισσα τους πως ήταν εκείνη που δάνεισε τη φωνή της στην ταινία Kung Fu Panda.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα