Αποτοξίνωση για τα περιττά κιλά που έμειναν από το καλοκαίρι

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να ανεβείτε στην ζυγαριά και να δείτε ότι ο δείκτης έχει αυξηθεί δραματικά και να μην ξέρετε πως να συμμαζέψετε τα κιλά που έχετε πάρει. Ο Σεπτέμβρης, λοιπόν, έιναι ο κατάλληλος μήνας για να αρχίσετε την υγιεινή διατροφή και να βάλετε την γυμναστική στην καθημερινότητα σας. Κάντε την αρχή με μια αποτοξίνωση, η οποία μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας, να βελτιώσει την πέψη και να συμβάλει στη μείωση μερικών ανεπιθύμητων κιλών.

1. Το πρωί πιείτε χυμό λεμονιού

με νερό. Αυτό θα βοηθήσει την πέψη και θα καθαρίσει το σύστημα σας.Συμπιέστε το χυμό μισού λεμονιού σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό. Πιείτε το πρώτο, το πρωί, πριν από το πρωινό.

2. Κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης πρέπει, να έχετε ως στόχο να ασκήστε για μία ώρα καθημερινά. Και όχι οποιαδήποτε άσκηση, αλλά κάτι που θα σας κάνει να λαχανιάζετε, όπως τζόκινγκ κατά μήκος της παραλίας, με τα πόδια την ανηφόρα, γιόγκα ή πυγμαχία. Η έντονη άσκηση βοηθάει να φύγουν οι τοξίνες με τον ιδρώτα.

3. Για τέσσερις ημέρες, μη φάτε κρέας, τηγανιτά και γλυκά. Προτιμείστε τα φρούτα, τα λαχανικά και τα όσπρια.

4. Να έχετε σαν στόχο να πίνετε τρία λίτρα υγρών ημερησίως. Αυτό θα βοηθήσει τη κυκλοφορία της λέμφου και την αποτοξίνωση των νεφρών. Επιλέξτε το νερό, φρέσκο ​​χυμό λαχανικών και τσάι από βότανα.

5. Φτιάξτε smoothies με λαχανικά, τα οποία περιέχουν αρκετές βιταμίνες και καταναλώστε τα το πτρωί καιτο βράδυ.

6 . Κάντε ένα scrub. Αυτό θα διώξει τα νεκρά κύτταρα και θα βοηθήσει στην αποτοξίνωση του δέρματος. Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι ή μια φυσική βούρτσα σώματος ινών, βουρτσίστε το δέρμα με κυκλικές κινήσεις πριν μπείτε στο ντους.

Σημείωση: Μην κάνετε αποτοξίνωση, εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, είστε ηλικιωμένος-η, εαν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση, είστε λιποβαρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα