George Clooney: Δηλώνει πως θα αποσυρθεί!

17:03 4/3/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Κακά τα μαντάτα για τις θαυμάστριες του George Clooney. Ο 54χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης φαίνεται να βαρέθηκα τα φώτα της διασημότητας και τα πολύωρα γυρίσματα κι έτσι αποφάσισε να αποσυρθεί βγαίνοντας σε σύνταξη.

Ναι καλά ακούσατε. Ο Αμερικανός star σε πρόσφατη συνέντευξη του, παραδέχθηκε πως πλέον βρίσκεται σε μι αρκετά ώριμη φάση της ζωής του, ενώ μάλλον ήρθε η ώρα να στραφεί στα συζυγικά του καθήκοντα μένοντας πάντα πιστός

στο πλευρό της Amal.

«Κανείς δεν θέλει να βλέπει κάποιον να γερνάει», δήλωσε ο Clooney σε πρόσφατη συνέντευξη του, ενώ λίγο αργότερα αποκάλυψε τις σκέψεις του.

Στόχος του 54χρονου σταρ είναι να παραμείνει στο χώρο του θεάματος και της μεγάλης οθόνης αναλαμβάνοντας καθήκοντα πίσω από τις κάμερες. Ο Clooney έχοντας τόση εμπειρία στη πλάτη του θα κατευθύνει νέους σκηνοθέτες και ηθοποιούς, ενώ θα αναλάβει καθήκοντα εταιρίας παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών.

Την ίδια ώρα όλο και φουντώνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν εκείνον και την σύζυγο του Amal Alamuddin να καταβάλουν αμέτρητες προσπάθειες προκειμένου να αποκτήσουν το δικό τους παιδί. Λέτε τελικά να δούμε σύντομα έναν συνταξιούχο χαζομπαμπά;

Keywords
Τυχαία Θέματα