Τα μηνιαία ζώδια του Μαρτίου από τον Γιώργο Πανόπουλο από 01/03/16 – 31/03/16

12:03 4/3/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 01/03/16 – 31/03/16.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Ναι, μερικές φορές όπως τώραγύρω από την Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς (9/3), ο κόσμος μπορεί να σου φαίνεται ένα αφιλόξενο μέρος, η δουλειά σου εχθρική, τα κοντινά σου πρόσωπα αδιάφορα και μακριά σου – η καρδιά σου διψασμένη για αγάπη που

δεν παίρνει και οι σκέψεις σκοτεινές. Μπορεί ωστόσο να είναι μια περίοδος ενδοσκόπησης και ησυχίας κατά την οποία χρειάζεται να αποστασιοποιηθείς από αυτούς που στην αρχή σε ενθουσιάζουν και μετά σε τρελαίνουν. Η είσοδος του κυβερνήτη σου Άρη στον Τοξότη (από 6/3) είναι ένα καλό νέο γιατί σε ξαναρίχνει με φόρα στη ζωή, αναπτερώνει το ηθικό σου, σε τραβάει προς το μέλλον, σου ανοίγει το μυαλό και σε σπρώχνει να ρισκάρεις με μέτρο είτε στα επαγγελματικά σου είτε στην προσωπική/συναισθηματική σου ζωή.

Θυμήσου ότι η Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό 23/3), που αφορά κυρίως τους γεννημένους τις 6 πρώτες μέρες του ζωδίου, σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τις σχέσεις που θεωρείς σημαντικές, τις σχέσεις από τις οποίες εξαρτάσαι.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Οι Εκλείψεις του Μαρτίου σε επηρεάζουν έμμεσα χωρίς να σε πιέζουν ιδιαίτερα ούτε για αποφάσεις ούτε για σημαντικές κινήσεις. Η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς (9/3) στρέφει πιθανόν την προσοχή σου στις φιλικές σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες – συνειδητοποιείς μερικά πράγματα, ίσως υπάρξουν κάποια παροδικά σύννεφα, ίσως μια ερωτική ιστορία ξεφουσκώσει για λίγο. Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη μειώνει τις εντάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις ή την εργασιακή σου ζωή μεταθέτοντας το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά που σχετίζονται με τους άλλους – τράπεζες, δάνεια, εφορία, κοινά οικονομικά με σύντροφο και συνεταίρο. Στην ουσία του όμως ο Άρης στον Τοξότη έχει τα αισθήματα που διατρέχουν τη συντροφική σου ζωή ή την έλλειψή τους: ανεβαίνει δηλαδή η επιθυμία και η ανάγκη σου για δυνατά αισθήματα, θέλεις να νιώσεις ότι αγαπάς και σε αγαπάνε, ότι υπάρχει πάθος ακόμα στη σχέση, ότι το σεξ δεν έχει πέσει σε βράχια, ότι σε ενώνει με τον άλλο κάτι βαθύ και δυνατό – αν νιώθεις ότι σου λείπουν, έρχεται στην επιφάνεια μια έντονη δυσφορία.

Ναι, είναι από τις εποχές που αν δεν υπάρχει κάποιος/α δίπλα σου, τον αναζητάς, σου λείπει, η απουσία πέφτει βαριά. Και κάτι άλλο: Να θυμάσαι ότι είναι παρόλογο να πιστεύεις ότι οι συνθήκες της ζωής σου μπορούν να παραμένουν επ’ άπειρο οι ίδιες.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς(9/3) και ο Άρης στον Τοξότη (από 6/3) χρωματίζουν το μήνα στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στο επαγγελματικό (Ιχθύες) και συντροφικό (Τοξότης) πεδίο. Η επαγγελματική σου ζωή πιθανόν να είναι σε κρίσιμο σημείο και χρειάζεται είτε να τη σταθεροποιήσεις, είτε να δουλέψεις υπερεντατικά, είτε να αλλάξεις κατεύθυνση, ή να ξεκινήσεις ένα καινούργιο κεφάλαιο. Δίνεις με λίγα λόγια τη μάχη της επαγγελματικής επιβίωσης και εξέλιξης. Ταυτόχρονα και οι διαπροσωπικές σχέσεις μπαίνουν σε φάση αναθεώρησης, εξέτασης, έντασης, πιθανόν αντιπαραθέσεων ή κρίσης.

Ναι, τη μια στιγμή δηλώνεις σε αυτόν/ήν που σε ενδιαφέρει την επιθυμία σου για περισσότερη θερμότητα στη σχέση σας και την αμέσως επόμενη στιγμή αποστασιοποιείσαι, απομακρύνεσαι, τρελαίνεσαι, θυμώνεις, δεν αντέχεις. Βεβαίως το ίδιο μπορεί να ισχύει και αντίστροφα – ο Άλλος είναι απών, αδιάφορος, αναίσθητος στις ανάγκες σου ή μουτρωμένος.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φυσικά και σε αφορούν οι Εκλείψεις, Ηλίου στους Ιχθύς (9/3) και Σελήνης στον Ζυγό (23/3), αφού σε αυτές συμμετέχει πάντα η Σελήνη, αλλά η Πανσέληνος στον Ζυγό πάρα πάνω και άμεσα αφού συμβαίνει στο ναδίρ του ηλιακού χάρτη που σχετίζεται με την οικογένεια (κάποιος πιθανόν χρειάζεται τη συμπαράστασή ή τη βοήθειά σου), την ψυχολογική σου κατάσταση (ίσως νιώθεις πιεσμένος/η, παραμελημένος/η, αποξενωμένος/η), το σπίτι (μαστορέματα, επισκευές, επιδιορθώσεις) και τους ανθρώπους που αγαπάς (με στιγμές έντασης ή παραπόνων) και κατ’ επέκταση την επαγγελματική σου ζωή (ως άγχος).

Η Έκλειψη Ηλίου ωστόσο, που εμπεριέχει τα πιστεύω και τις αντιλήψεις σου, την οπτική γωνία και τη φιλοσοφία ζωής που έχεις, ίσως σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις κάποια μοτίβα συμπεριφοράς που δεν σε διευκολύνουν πια στις σχέσεις και τις επιδιώξεις σου. Κατά τα λοιπά φαίνεται ότι η εργασιακή καθημερινότητα, ο εκσυγχρονισμός της δουλειάς, οι σχέσεις με τους από πάνω και τους συναδέλφους ή τους πελάτες, οι καθημερινές υποχρεώσεις, οι εκκρεμότητες και η φροντίδα της υγείας και του σώματος, γίνονται προτεραιότητες.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Φεύγοντας ο Άρης από τον Σκορπιό, στον οποίο θα ξαναγυρίσει ανάδρομος στα τέλη Μαΐου, τερματίζεται μια περίοδος εσωστρέφειας (ακόμα και μέσα στον κόσμο πιθανόν να μην αισθανόσουν απολύτως παρών ή παρούσα) και βγαίνεις στο φως του Τοξότη (από 6/3). Αυτό σημαίνει ότι αν και μήνας Εκλείψεων (η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς, 9/3, επηρεάζει πιεστικά τις οικονομικές σου δοσοληψίες, τα οικονομικά σου πάρε δώσε με τράπεζες, εφορία, συνεταίρους, ενώ η Έκλειψη Ηλίου στον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο θέματα σπουδών, ταξιδιών, μετακινήσεων/μετακομίσεων, επικοινωνίας) υπάρχουν οι προϋποθέσεις για δημιουργικότητα, διασκέδαση και, ναι, για ερωτικές ιστορίες ή αναζωπύρωση της ερωτικής επιθυμίας.

Είναι μήνας δηλαδή που μπορείς να χαμογελάσεις, να οργανώσεις το μέλλον σου, να συναντήσεις φίλους, να φλερτάρεις, να γοητεύσεις και να γοητευτείς. Η Αφροδίτη μέχρι τις 12/3 εντείνει ακόμα περισσότερο αυτό το κλίμα προσθέτοντας εξωστρέφεια και διάθεση να βρίσκεσαι μέσα στον κόσμο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς και ο Άρης στον Τοξότη (από 6/3) δημιουργούν κλίμα ασάφειας, ρευστότητας και διακυμάνσεων στις σχέσεις σου και ιδιαίτερα στη συντροφική σου σχέση, ή, αν δεν υπάρχει, πιθανόν σε μια σημαντική επαγγελματική σου σχέση (Ιχθύες), ενώ φαίνεται ότι ενεργοποιείται και ο άξονας οικογένεια/επαγγελματική ζωή και γίνεται θέμα (Τοξότης). Ανήκοντας στα μεταβλητά ζώδια, που σημαίνει ότι μπορείς να προσαρμόζεσαι εύκολα, δεν σου είναι ευχάριστες οι αλλαγές που διαταράσσουν την καθημερινότητά σου. Ωστόσο είτε θα έρθεις αντιμέτωπος/η με κάποιες σοβαρές αποφάσεις, είτε θα δρομολογήσεις κάποιες αλλαγές, είτε θα πέσεις πάνω σε περιστάσεις και τη δράση άλλων που θα σε αναγκάσει να αντιδράσεις θέλεις δεν θέλεις.

Μια συναισθηματική σχέση τώρα μπορεί να σταθεροποιηθεί, να επισημοποιηθεί, να έρθουν στην επιφάνεια οι τυχόν διαφορές που υπάρχουν ώστε να εξελιχθεί ή να οδηγηθεί σε ρήξη. Η οικογένεια ή το σπίτι χρειάζονται την προσοχή σου, ή νιώθεις ότι είσαι μόνος/η ενώ υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι σε νοιάζονται.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Δύο εκλείψεις. Η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς (9/3), αλλά και ο Ερμής στους Ιχθύς (από τις 12/3), δείχνει την ανάγκη να λυθούν πρακτικές εκκρεμότητες, δημιουργεί πιθανόν έντονους εργασιακούς ρυθμούς, στρέφει την προσοχή σε απαραίτητες αλλαγές ή στην αναδιαμόρφωση της εργασιακής πραγματικότητας και λειτουργίας. Αυτός ο μήνας λοιπόν έχει καθημερινότητα, ρουτίνα, υγεία, σώμα, σχέσεις που δοκιμάζονται στη καθημερινότητά τους, έχει πιθανόν εργασιακή ένταση, ρεαλισμό, ρεκτιφιέ στο αυτοκίνητο, φορολογικές δηλώσεις, γυμναστήριο, δίαιτες, οδοντίατρο, εμβόλια για τη γάτα. Ωστόσο είναι η Έκλειψη Σελήνης στις 23/3 που σε ενδιαφέρει άμεσα, αφού γίνεται στο ζώδιό σου.

Τα θέματα που έρχονται στο προσκήνιο είναι από τη μία πλευρά, Εγώ και οι Άλλοι, δηλαδή εσύ και οι σημαντικές σχέσεις σου, ή πιθανόν η συντροφική ζωή σου, και από την άλλη πλευρά υπάρχεις εσύ και η επαγγελματική σου ζωή, τα σχέδιά σου, οι προοπτικές σου, οι στόχοι σου. Μη βιαστείς να πάρεις τελειωτική απόφαση για μια σχέση, αισθηματική ή επαγγελματική, εν μέσω μια πιθανής κρίσης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις αρχές Ιανουαρίου έδωσε δυναμισμό, εντάσεις, πίεση, σε έφερε προ τετελεσμένων, σε έσπρωξε σε δύσκολες αποφάσεις, άνοιξε νέους κύκλους ή και έκλεισε παλιούς, σε τάραξε, σε άγχωσε, σε αναζωογόνησε, δημιούργησε συγκρούσεις αλλά και προοπτικές, σου άνοιξε δρόμο, σου έκλεισε πόρτες – με λίγα λόγια σε ξεκούνησε θετικά ή αρνητικά. Θα επιστρέψει στο ζώδιό σου ανάδρομος στα τέλη Μαΐου – τίποτα δεν έχει τελειώσει, όλα παίζονται. Προς το παρόν το πέρασμά του στον Τοξότη (από 6/3) στρέφει την προσοχή στα οικονομικά σου – το χρήμα είτε έρχεται είτε φεύγει γίνεται θέμα. Οι Εκλείψεις σε επηρεάζουν έμμεσα. Το μοτίβο του μήνα δίνουν πάντως η Έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς (9/3) μαζί με τον Ερμή (5-22/3), αλλά και η Αφροδίτη στους Ιχθύς (από τις 12/3) στρέφοντας την προσοχή και το ενδιαφέρον στον Έρωτα και τη Δημιουργικότητα, δηλαδή στη σχέση σου με το πρόσωπο που σε νοιάζει ερωτικά και την αυτοέκφρασή σου. Αλλιώς: στο κέντρο βρίσκεται η αυτοεκτίμησή σου, πόσο μοναδικός/ή αισθάνεσαι, πόσο αγαπάς και αγαπιέσαι, με τι τρόπο, από ποιους.

Πού βρίσκεται η ερωτική σου ζωή, πώς αντιδράς στις κρίσεις, τι δίνεις και τις παίρνεις στη σχέση. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να συνειδητοποιήσεις, ελέγξεις, κρίνεις τη συμπεριφορά σου και τη στάση σου μέσα σε μια ερωτική ιστορία.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρχίζει μια σειρά από σημαντικούς, για την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή, μήνες. Ο Μάρτιος με την έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς (9/3) και ο Άρης στο ζώδιό σου (6/3) υπογραμμίζουν τους τομείς που χρειάζεται να στρέψεις τη προσοχή και τον δυναμισμό σου. Η έκλειψη που γίνεται στον άξονα Οικογένεια, Σπίτι/Επαγγελματική ζωή δημιουργεί ένα ψυχολογικό εκκρεμές μεταξύ αδικαιολόγητου ενθουσιασμού και αδικαιολόγητης μελαγχολίας, τη στιγμή που χρειάζεσαι αποκλειστικά ψυχραιμία και αποστασιοποίηση ώστε να δεις προς τα πού πηγαίνει η επαγγελματική σου ζωή ή για να ελέγξεις την κατάσταση της προσωπικής και συναισθηματικής σου ζωής.

Ο Άρης στον Τοξότη σού δίνει τη δύναμη και την ενέργεια ώστε να τρέξεις τους στόχους σου προσπαθώντας να μη σκουντήξεις κάποιον άτσαλα και χωρίς αποφάσεις εν θερμώ.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη(6/9), δηλαδή πίσω από την πλάτη σου σηματοδοτεί μια περίοδο ανασκόπησης, τάσης φυγής, επιθυμίας να ξεφύγεις από την πραγματικότητα, ενώ ταυτόχρονα η σκέψη τείνει να σταματάει στις αποτυχίες, στα λάθη, τις ελλείψεις και τα χαμένα όνειρα. Πρόκειται για μια δύσκολη και υπόγεια διέλευση που μπορεί στην επιφάνεια να έχεις δυσκολίες στην εργασιακή καθημερινότητα, εντάσεις, δυσκολίες ή πρακτικό φόρτο με υποχρεώσεις, καθήκοντα και ευθύνες, αλλά το ουσιώδες είναι μια αίσθηση αποθάρρυνσης και αυτοαμφισβήτησης. Περισσότερο από οτιδήποτε, θα ’θελες να φύγεις κάπου όπου μπορείς να αγναντέψεις τη δύση ενός κεφαλαίου της ζωής σου χωρίς να σε ενοχλεί κανένας. Δεν μπορείς.

Με την έκλειψη Ηλίου (9/3) και τους πλανήτες στους Ιχθύς (Ερμής στους Ιχθύς, 5-22/3 και Αφροδίτη από τις 12/3) πρέπει να κάνεις κάποιες σοβαρές συζητήσεις, να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους χρήσιμους για τα επαγγελματικά σου, να δρομολογήσεις σχέδιά σου, να κοιτάξεις σοβαρά τις σπουδές ή το ενδεχόμενο των σπουδών, να αντιμετωπίσεις το ενδεχόμενο μετακόμισης ή μετακινήσεων, να βγεις για να «πουλήσεις» τον εαυτό σου ή ό,τι διαθέτεις.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ένταση, άγχος ή η επικέντρωσή σου σε κάποιον σημαντικό τομέα της ζωής σου, πιθανόν στον επαγγελματικό ή οικογενειακό/προσωπικό, που υπήρχε από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τώρα με τον Άρη στον Σκορπιό, υποχωρεί με το πέρασμα του Άρη στον Τοξότη (6/3), μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον στις φιλίες, την ερωτική ζωή, τα σχέδια και τις συζητήσεις για το αύριο της δουλειάς σου ή στη δρομολόγηση συνεργασιών. Με την Αφροδίτη μέχρι τις 12/3 επίσης το θέμα είσαι εσύ και η διάθεση να συναναστραφείς και να γνωρίσεις ανθρώπους που σου κάνουν αίσθηση, να φροντίσεις τον εαυτό σου, να απολαύσεις τη ζωή σου με οποιοδήποτε τρόπο σε ευχαριστεί, να κοινωνικοποιηθείς. Με την Αφροδίτη εδώ θέλεις να είσαι στο μέσον της επιθυμίας των άλλων και είσαι για κάποιους.

Αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για ένα μήνα που δεν πιέζεσαι ιδιαίτερα και μπορείς να στρέψεις την προσοχή και σε προσωπικά θέματα αλλά και σε ανθρώπους με τους οποίους σε δένουν κοινοί στόχοι και όνειρα είτε για να κάνετε κάτι από κοινού επαγγελματικά είτε για τη απλή χαρά της παρέας ή του ερωτικού ενδιαφέροντος. Υ.Γ. Με την έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς (9/3) αλλά και τον Ερμή (5-22/3) και την Αφροδίτη (από τις 12/3) στους Ιχθύς ενεργοποιείται από το μεγαλύτερο δαίμονα όλων των εποχών που ονομάζεται «οικονομική ανασφάλεια».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Σημαντικός μήνας. Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου (9/3) και πέρασμα του Άρη στον Τοξότη (6/3) που για σένα αποτελεί το σημαντικό τομέα που σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή, την αναγνώριση, το στάτους και τη φήμη σου. Η έκλειψη Ηλίου που αποτελεί και μια σούπερ νέα Σελήνη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την επανεκκίνηση, σταθεροποίηση, εξέλιξη μιας σημαντικής σχέσης, ενός επαγγελματικού σχεδίου ή την ολοκλήρωση μιας περιόδου της ζωής σου στην οποία βάζεις τελεία – προσωπική ή εργασιακή.

Oι εκλείψεις που σε αφορούν άμεσα, όπως και ο Άρης, σου τονίζουν το γεγονός ότι πρέπει να προχωρήσεις αλλάζοντας σε κάποιους βασικούς τομείς της ζωής σου. Θυμήσου ότι οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν γιατί έπαψαν να αλλάζουν και να προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες. Είναι εποχή κρίσης, δυσκολιών ή μεταβολών μερικές φορές ανεξάρτητων της θέλησής μας, άλλα και αναγνώρισης, γάμου, ευνοϊκών σχέσεων και παιδιών.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Γιώργος Πανόπουλος, ζώδια

Keywords
ζωδια σημερα, athens voice, εκλειψη ηλιου, έκλειψη σελήνης, athens, voice, τραπεζες, αρης, άπειρο, διδυμοι, ιχθύες, εκκρεμότητες, λεων, μαΐου, φως, σημαίνει, επηρεάζει, δραση, νέα, tags, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, μετρο, φορολογικες δηλωσεις, δυνατα, πλανητες, το θεμα, αυτοκινητο, αφροδιτη, βημα, γατα, γωνια, δανεια, διαιτες, δουλεια, εφορια, θεμα, λεων, ονειρα, περιοδος, πιεση, σεληνη, υγεια, φως, athens voice, αγαπη, αγχος, αξονας, άπειρο, βοηθεια, βρισκεται, γεγονος, γινεται, γινονται, δεινοσαυροι, δυναμη, δειτε, δηλωσεις, διδυμοι, δειχνει, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκλειψη, εκκρεμες, εκκρεμότητες, ελλειψη, εμβολια, εμμεσα, ενεργεια, εξελιξη, εξωστρεφεια, επηρεάζει, εποχη, εποχες, επιθυμια, ερμης, ερχεται, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδιο, ισχυει, θυμασαι, θυμησου, ηθικο, κεφαλαιο, κλιμα, λαθη, λειπει, λογια, μαΐου, μακρια, μηνες, μπορεις, μυαλο, ναδιρ, παντα, οικογενεια, ουσια, παθος, πεδιο, πορτες, ρεκτιφιε, ρηξη, συνεχεια, σειρα, σκεψεις, σωμα, σπιτι, σουπερ, σχεδια, φημη, φορα, χρημα, χαρα, ψυχραιμια, athens, απων, class, δωσε, για σενα, ιδιαιτερα, καρδια, νιωθεις, σημαίνει, single, της παρεας, τοξοτη, θεματα, θετικα, υγειας, βεβαιως, voice
Τυχαία Θέματα
Μαρτίου, Γιώργο Πανόπουλο, 010316 – 310316,martiou, giorgo panopoulo, 010316 – 310316