4 σημάδια που αποδεικνύουν ότι τον αγαπάς πολύ περισσότερο απ’όσο πιστεύεις!

Η αγάπη πολλές φορές δεν είναι ξεκάθαρη. Φοβάσαι να εμπιστευτείς όσα νιώθεις γιατί έχεις πληγωθεί στο παρελθόν, οπότε κρατάς τις άμυνες σου. Παρ’όλα αυτά, υπάρχουν σημάδια που αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι τον αγαπάς περισσότερο απ’όσο θες να πιστεύεις.

Αν αναγνωρίζεις τα παρακάτω, τότε σίγουρα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι τα πράγματα.

1. Εξελίσσεις την σχέση σας

Όλες οι σχέσεις είναι εξέλιξη, κι εσύ προσπαθείς στην δική σου να το κάνεις όσο περισσότερο μπορείς. Συνήθως μετά από ένα τσακωμό, προτιμάς να κλείνεσαι

στον εαυτό σου, κάτι που πλέον δεν συμβαίνει. Με τον σύντροφο σου, επιδιώκεις να διορθώσεις τα πράγματα και να βρεις λύση για το πρόβλημα. Αυτό κι αν είναι ένδειξη ότι θες να είσαι καλά με το ταίρι σου.

2. Νιώθεις ήρεμη όταν είστε μαζί

Πιάνεις τον εαυτό σου να νιώθει όμορφα και ήρεμα κάθε φορά που είσαι μαζί του. Αυτό δεν συμβαίνει με όλους, επομένως μάλλον έχεις βρει την εξαίρεση. Ήρθε η ώρα να καταλάβεις ότι είσαι με τον κατάλληλο άνθρωπο.

3. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο

Πολλές σχέσεις φτάνουν σε ένα τέλμα κάποιες φορές, σε μία φθορά. Αυτό βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι δεν θα συμβεί στην δική σου, γιατί κάθε μέρα είναι και μία έκπληξη μαζί του. Ανακαλύπτεις χαρακτηριστικά που σου αρέσουν όλο και περισσότερο και αποκτάς κοινά χωρίς να το καταλαβαίνεις.

4. Οι στόχοι σου αλλάζουν

Όταν για παράδειγμα ήσουν ελεύθερη είχες κάποιους στόχους. Να κάνεις πράγματα δηλαδή που ονειρευόσουν από μικρή, όπως για παράδειγμα ταξίδια με φίλες. Αυτά πλέον δεν σε νοιάζουν και τώρα που είσαι μαζί του, οι στόχοι σου έχουν αλλάξει τελείως. Τι άλλη ένδειξη θες για να καταλάβεις ότι τον αγαπάς; Απλά ζήστο!

Keywords
Τυχαία Θέματα