Face oils: 4 λόγοι για να τα επιλέξετε

Το λάδι προσώπου προκαλεί ενδοιασμούς στις γυναίκες. Η φήμη ότι είναι βαρύ και λιπαρό κάνει πολλές από εμάς να μην το αποφεύγουμε χωρίς ποτέ να έχουμε κάνει μία δοκιμή. Ωστόσο, τα face oils κάθε άλλο παρά βλάπτουν το πρόσωπό μας. Σίγουρα υπάρχει το ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος και η σωστή εφαρμογή είναι ευεργετικά για το δέρμα αφού το φροντίζουν και του δίνουν λάμψη.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Εκτός από τις super ενυδατικές τους ιδιότητες, τα face

oils έχουν και καταπραϋντικές. Με ένα λαδάκι κάντε ένα απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας και θα νιώσετε αμέσως πιο χαλαρή. Θα σας ανακουφίζει από το στρες και την ένταση, θα χαλαρώσει τους μυς του προσώπου και θα διεγείρει τις αισθήσεις σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο και τα λιπαρά δέρματα μπορούν να δεχθούν face oil. Κάντε μία δοκιμή σε ένα σημείο του προσώπου σας για να βρείτε το ιδανικό για το δικό σας τύπο δέρματος. Η διαδικασία δεν διαφέρει πολύ από τη δοκιμή και την επιλογή της ενυδατικής σας κρέμας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δοκιμάστε το ξηρό λάδι περιποίησης προσώπου και λαιμού FACE & NECK DRY OIL της MACROVITA που προσφέρει την ιδανική πρόσθετη φροντίδα σε όλους τους τύπους δέρματος. Περιέχει λάδι ελιάς*, έλαιο τζοτζόμπα, έλαιο άργκαν, βιταμίνη Ε και φαιοφύκη. Ενυδατώνει, συσφίγγει και ηρεμεί το δέρμα, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, διεγείρει τη φυσική διαδικασία σύνθεσης του κολλαγόνου και της ελαστίνης, απαλύνει τις ρυτίδες και χαρίζει στην επιδερμίδα υγιή και νεανική όψη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Τα λάδια προσώπου είναι ιδανικά για ένα λαμπερό δέρμα. Ανανεώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα του προσώπου έτσι ώστε να είναι λαμπερή και να υγιής. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για το λαιμό σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

το στρες και την ένταση, θα χαλαρώσει τους μυς του προσώπου και θα διεγείρει τις αισθήσεις σας.

Αν παραμένετε διστακτικές με το face oil, δοκιμάστε να ρίξετε μερικές σταγόνες στην ενυδατική σας κρέμα. Το δέρμα σας θα απορροφήσει όλα τα συστατικά που χρειάζεται, χωρίς να σας βαρύνει.

Δείτε περισσότερα Galleries

L’Oréal Age Perfect Extraordinary Facial Oil για περιποίηση προσώπου. Ένα λάδι που θρέφει, αναζωογονεί και φωτίζει ακόμα και την πιο κουρασμένη και θαμπή επιδερμίδα.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: face oil, ενυδάτωση, λάδι προσώπου, λαμπερό πρόσωπο, περιποίηση προσώπου, υγιής επιδερμίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα