Τι προβλέπουν τα άστρα από 14.12 έως 20.12.2015;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας. Η αστρολογική ομάδα του e-zwdia.gr σύμφωνα πάντα με τις διελεύσεις των πλανητών αλλά και τις αστρολογικές όψεις γράφει για εσάς το εβδομαδιαίο ωροσκόπιό σας.

ΚΡΙΟΣ
Μείνετε μακριά από εμπρηστικές δηλώσεις, τον έλεγχο και τον εξουσία. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο δέκατο οίκο σας, της επιτυχίας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί απρόβλεπτες εκρήξεις και αντιδράσεις και θα μπορούσε να προκαλέσει χάος στο μέτωπο της εργασίας σας. Γίνεστε

ανταγωνιστικοί και θέλετε να επιβάλετε, ακόμα και με επιτακτικό τρόπο, τις απόψεις σας, ίσως αναμετρηθείτε με κάποιους ανταγωνιστές στην εργασία σας ή διαπιστώσετε ότι κάποιοι σας υπονομεύουν πίσω από την πλάτη σας. Γίνεστε ελεγκτικοί και εξουσιαστικοί, αψηφάτε τα πάντα στην προσπάθειά σας να κάνετε τους άλλους να αποδεχτούν τις ιδέες σας ή να είστε στην πρώτη θέση. Το να είστε ήρεμοι και διπλωμάτες θα είναι σχεδόν αδύνατο για σας, θέλετε να απομακρύνετε από τη ζωή σας όσους δεν είναι σύμμαχοί σας. Τώρα θα είναι δύσκολο να αποσαφηνίσετε την πορεία της καριέρας σας, ακόμα και της ζωής σας, πράγμα το οποίο σας δημιουργεί κατήφεια και απαισιοδοξία. Τι μπορείτε να κάνετε;

Το σύμπαν σας καλεί σε εσωτερική ενδοσκόπηση, και όχι επανάσταση, να βρείτε διπλωματικούς τρόπους για να έχετε την αναγνώριση των άλλων και την επαγγελματική καταξίωση για την οποία αγωνίζεστε. Σκεφτείτε σε βάθος και ορθολογιστικά, λάβετε υπόψη σας τη σοφία του παρελθόντος και επανεξετάστε αν τα όνειρά σας μπορούν να υλοποιηθούν. Κάποιες αλλαγές στην καριέρα σας βρίσκονται σε εξέλιξη, έτσι εάν αισθάνεστε ανήσυχοι σχετικά με τη νέα επαγγελματική πορεία σας, συζητήστε με άτομα πιο έμπειρα από εσάς για την παροχή συμβουλών. Αν ψάχνετε δουλειά, απευθυνθείτε σε άτομα κοινωνικά καταξιωμένα, ακόμη κι αν είναι προσωρινή, σίγουρα θα βάλετε στην τσέπη σας χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ως ζώδιο της Γης, αναζητάτε την ασφάλεια και τη σταθερότητα, αλλά ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον φιλελεύθερο και οραματιστή ένατο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, ίσως κάνει άνω-κάτω τη ζωή σας. Το σύμπαν φέρνει ένα φως στις σκέψεις σας, αναλογίζεστε ποιές πράξεις και επιλογές σας έχουν δημιουργήσει χάος στη ζωή σας. Έχετε σκεφτεί μήπως κατά βάθος αυτό που πραγματικά ποθείτε είναι περισσότερο ενθουσιασμό στη ζωή σας; Μήπως περισσότερη ελευθερία; Αντί να σαμποτάρετε τον εαυτό σας, αναζητήστε τρόπους και εμπειρίες οι οποίες ανεβάζουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη, αλλά με έναν υγιή τρόπο. Στην προσπάθειά σας να έχετε ειλικρινείς απαντήσεις, κάποια λόγια σας θα μπορούσαν να προκαλέσουν τους άλλους, πείτε την αλήθεια αλλά δεν χρειάζεται να είστε ο αποστάτης. Θα δημιουργήσετε χάος και θα αποτύχετε.

Να έχετε σεβασμό στις απόψεις των άλλων ανθρώπων, βρίσκοντας συμβιβαστικές λύσεις που λειτουργούν θετικά για όλους. Εάν δεν είστε σίγουροι για την κατεύθυνση της ζωής σας, ένα πνευματικό βιβλίο μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες. Κάτι ή κάποιος για το οποίο αισθανόσασταν σίγουροι, τώρα νιώθετε να φεύγει μακριά, αισθάνεστε ότι πατάτε σε τρεμάμενο έδαφος. Αντί να εναποθέτετε όλες τις ελπίδες σας σε αυτό το πρόσωπο ή την κατάσταση, ανοίξτε τα μάτια σας για νέες ευκαιρίες, δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε. Γίνετε πιο ευέλικτοι και δοκιμάστε κάτι διαφορετικό, η ζωή δεν μπορεί να παραμένει στατική. Και αν μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα σταθερό plan Β, ακόμα καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην πανικοβάλλεστε αν έρθετε αντιμέτωποι με τους κακούς σας δαίμονες! Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον όγδοο οίκο σας, της οικειότητας και του συναισθηματικού βάθους, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί κυκλοθυμικές σκέψεις, γίνεστε απρόβλεπτοι στις αντιδράσεις σας και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει έντονες συγκινήσεις, από οργή μέχρι ζήλια. Εάν δεν θέλετε να δείτε το τέλος κάποιων σημαντικών σας σχέσεων, κάντε ό, τι είναι δυνατόν για να μην αντιδράσετε. Αντί να εκρήγνυστε σαν τον Βεζούβιο, σκεφτείτε σε βάθος αν έχετε δίκιο ή όχι, αλλά κι αν ακόμα νιώθετε αδικημένοι, συγκρατηθείτε, ένας συμπονετικός και προσγειωμένος έμπιστος φίλος σας μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρύνετε το δράμα από τη ζωή σας.

Θέλετε να αισθανθείτε πραγματικά ελεύθεροι, αλλά για να το καταφέρετε, θα πρέπει η ατμόσφαιρα στη ζωή σας να είναι ήρεμη και να είστε ψύχραιμοι, προκειμένου να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ίσως νομίσετε ότι συναντήσατε την αδελφή ψυχή, αλλά αν δείτε τα πράγματα σε βάθος, θα καταλάβετε ότι μπορεί να υπάρχουν ιδιοτελή κίνητρα τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες ανατροπές. Αν είστε σε σχέση, μην αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις σας να σας εξουσιάσουν, αντίθετα, να είστε άμεσοι στην επικοινωνία. Η ειλικρίνεια θα σας βοηθήσει να κερδίσετε το σεβασμό του αγαπημένου σας και θα λειτουργήσει υπέρ σας. Κατά βάθος μέσα σας γνωρίζετε ότι η επιθετικότητα δεν πρόκειται σας δώσει το αποτέλεσμα που χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ρίχνοντας τις βολές σας και επιμένοντας στις απόψεις σας, δεν πρόκειται να πάρετε αυτό που θέλετε. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και των συνεργασιών, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, σας κάνει να νιώθετε ανασφάλεια και πνίγεστε στις απαισιόδοξες σκέψεις σας. Το συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιό σας δεν μπορεί να βάλει εύκολα τη λογική και την πειθαρχία στο μυαλό του, έτσι είναι σημαντικό να σταματήσετε να σκέφτεστε πολύ. Ενώ το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να μιλήσετε για ό, τι νιώθετε στο βάθος της ψυχής σας, τώρα δεν θα μπορέσετε να το αποφύγετε. Είναι πιθανό να ξεσπάσει ανεξέλεγκτα η οργή σας, καθώς οι άλλοι δεν θα αποδέχονται τις απόψεις και τις ιδέες σας.

Θεωρείτε ότι ο δικός σας τρόπος είναι ο σωστός, γίνεστε επιτακτικοί και αυταρχικοί και θα μπορούσατε να προκαλέσετε κάποια άτομα, στην προσπάθειά σας να περάσετε τη γνώμη σας. Ίσως τώρα συνειδητοποιήσετε ότι είτε με τον αγαπημένο σας, είτε με ένα συνεργάτη σας, έχετε συγκρουόμενα οράματα για το μέλλον. Αν έχετε την αίσθηση ότι θα δημιουργηθεί μάχη, μην μιλάτε και αφήστε τη συζήτηση για άλλη ημέρα. Δεν θα μπορέσει να επιτευχθεί συμβιβασμός ή θα είναι προσωρινός κάτω από αυτή την κοσμική σύγκρουση. Μια εναλλακτική λύση: Διερευνήστε σε βάθος τα βασικά κίνητρα του άλλου και ξεκινήστε από εκεί. Βρείτε τη μέση λύση. Αντί να επιτίθεστε, προτείνετε (και μην επιβάλετε) ένα plan Β που λειτουργεί και για τους δυο σας. Συμβουλή: πριν ανοίξετε το στόμα σας, μετρήστε μέχρι το δέκα.

ΛΕΩΝ
Έχετε υπερφορτώσει τη ζωή σας με άγχος; Το ζώδιό σας είναι σταθερό και απεχθάνεται τις αλλαγές αλλά ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, σας υπενθυμίζει ότι δεν μπορείτε να παραμείνετε στα ίδια και τα ίδια. Οι άνεμοι της αλλαγής φυσούν δυνατοί στην καθημερινότητά σας, η θέσπιση απλών κανόνων στην καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ξεκινήστε την ημέρα σας με θετικές σκέψεις, πηγαίνετε μια βόλτα έξω στην ύπαιθρο, παρακολουθήστε ένα μάθημα γιόγκα αμέσως μετά τη δουλειά.

Από την άλλη πλευρά, αυτή η δυναμική κοσμική όψη σας κάνει την ερώτηση: Η εργασία σας τροφοδοτεί τα πάθη σας; Ζείτε για να δουλεύετε ή δουλεύετε για να ζείτε; Το σύμπαν σας ζητά να αναλογιστείτε αν η δουλειά σας ανταποκρίνεται στην ψυχή σας. Εάν νιώθετε εξαντλημένοι, κάντε ένα διάλειμμα και ασχοληθείτε για λίγο με κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε για μια καινούργια εργασία, μπορείτε απλά να βελτιώσετε τις συνθήκες της διαβίωσής σας. Μπορείτε να κάνετε θετικές αλλαγές στα βασικά της ζωής σας: στη διατροφή σας, στις καθημερινές ασχολίες σας, στο πρόγραμμά σας, στο γυμναστήριό σας και σίγουρα θα καθαρίσει το μυαλό σας από τις αρνητικές σκέψεις. Συμβουλή: Κοιτάξτε να περιβάλλεστε από χρήσιμους και λογικούς ανθρώπους, δεν θέλετε δίπλα σας άτομα που απομυζούν την ενέργειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κρατήστε τα λόγια και τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στη σχέση σας, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε απλά παρατηρητές. Αντί να επιβάλλετε τις απόψεις σας και να χαλάσετε την ασφάλεια και την τάξη με τις οποίες έχετε οργανώσει τη ζωή σας, κάντε πίσω και δείτε πώς θα χειριστείτε αυτό το φλέγον ζήτημα με τον αγαπημένο σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε αν οι περιορισμοί που νιώθετε είναι αιτία διακοπής της σχέσης σας. Ίσως ακόμα νιώσετε να σας εξουσιάζει το τέρας της ζήλιας, θέλετε να επιβληθείτε στην αγάπη σας, απαιτείτε πίστη και ασφάλεια, αλλά θα βρείτε αντίδραση.

Είστε μόνοι; Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που προσεγγίζετε τους θαυμαστές σας, ίσως και να νιώσουν αμηχανία με τους αισθησιακούς τρόπους σας. Μακριά από τον έλεγχο και τη χειραγώγηση, αυτή η δυνατή κοσμική όψη σας προειδοποιεί ότι θα πληρώσετε το τίμημα, ειδικά αν εμπλέκονται και συναισθήματα. Τα λόγια σας έχουν μαγνητισμό και γοητεία, μπορείτε εύκολα να τυλίξετε το θύμα σας στον ιστό σας αλλά και να επωφεληθείτε από αυτή την ακαταμάχητη έλξη που ασκείτε στους γύρω σας, αλλά σκεφτείτε δύο φορές. Θυμηθείτε: οι άνθρωποι δεν είναι πιόνια ή παιχνίδια, ούτε και έχουν διάθεση να υποταχθούν στη βούληση των ισχυρών. Θα μπορούσατε να γίνετε ευάλωτοι συναισθηματικά από κάποιον/α πειστικό ομιλητή που αργότερα θα σας κάνει να κλαίτε με μαύρο δάκρυ, οπότε να είστε σε εγρήγορση.

ΖΥΓΟΣ
Πόλεμος στο σπίτι σας! Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα μπορούσε να προκαλέσει συγκρούσεις με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένα συγκάτοικο και εσείς εκρήγνυστε από οργή και θυμό, ειδικά αν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν πάρει την πρώτη θέση στον κατάλογο των προτεραιοτήτων σας και δεν αναγνωρίζουν ό, τι έχετε προσφέρει. Ή, ίσως θυμώσετε, επειδή αισθάνεστε υποτιμημένοι για όλες τις προσπάθειες που έχετε κάνει για τους άλλους. Θυμηθείτε: Μπορείτε να σταματήσετε να δίνετε στους άλλους την άδεια να σας μειώνουν. Αν οι άνθρωποι παραπονιούνται ότι δεν έχουν αρκετό χρόνο μαζί σας, υπενθυμίστε τους ότι είναι η ποιότητα, όχι η ποσότητα που πραγματικά μετράει. Ίσως υπάρξουν κάποιες δραματικές αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή που σας δημιουργούν αναστάτωση και άγχος.

Αν τον τελευταίο καιρό δεν είχατε μόνιμο τόπο διαμονής και αναγκαζόσασταν εκ των περιστάσεων να μετακινείστε συνεχώς, ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε νέες συνθήκες διαβίωσης και να βρείτε μια σταθερή κατοικία. Βέβαια, μην σπεύσετε σε οτιδήποτε, αν δεν εξετάσετε σε βάθος αυτό που πραγματικά θέλετε. Αυτός ο έντονος αστρολογικός συνδυασμός δημιουργεί συγκρούσεις, έλλειψη συμφωνίας και παράτολμες αποφάσεις. Μια σημαντική επισήμανση: Τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ο σύντροφός σας είναι οι καθρέφτες της ψυχής σας τώρα. Σταματήστε να γκρινιάζετε για τη συμπεριφορά των άλλων και κοιτάξτε βαθιά μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων. Ενώ μπορεί να έχετε μια συγκεκριμένη άποψη για το πώς θα εξελιχθεί μια κατάσταση, οι πλανήτες έχουν άλλα σχέδια για σας. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στον επικοινωνιακό και ιδεολογικό τρίτο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, να είστε σε ετοιμότητα για το απρόβλεπτο. Σίγουρα, αυτό μπορεί να είναι κάπως αγχωτικό για το σταθερό ζώδιό σας, αλλά θα σας δώσει την ευκαιρία να αναδείξετε τη δημιουργική πλευρά σας μέσα από μια έκρηξη έμπνευσης ή κάνοντας ένα ταξίδι που θα σας ενθουσιάσει. Μπορεί επίσης να αλλάξετε νοοτροπία ζωής, αποβάλλοντας τον παρωχημένο τρόπο σκέψης σας ή να μαγνητίσετε τους άλλους με τις ιδέες σας μέσα από τη συγγραφή ή τη διδασκαλία ή ένα blog. Συμβουλή: Μην προσπαθήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας. Ο καθένας μπορεί να επικρίνει οτιδήποτε και οποιονδήποτε, ακόμα κι εσάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χάνετε την αξία σας και το γόητρό σας.

Σταματήστε να ανησυχείτε για ό, τι σας λένε οι άλλοι και αρχίστε να πιστεύετε σε αυτό που κάνετε και προπάντων στον εαυτό σας. Το σύμπαν σας υπενθυμίζει ότι οι αρνητικές σκέψεις σας έχουν άμεσο αντίκτυπο στην υγεία σας. Σταματήστε να κριτικάρετε αυστηρά τον εαυτό σας, αποδεχτείτε τα λάθη σας και αποβάλετε το άγχος σας. Κάντε διάλογο με τον εαυτό σας, αν νιώθετε να πνίγεστε από τις απαισιόδοξες σκέψεις που κάνετε για το μέλλον σας, αντιστρέψτε το σενάριο και μη στήνετε παγίδες στη ζωή σας, αντίθετα, επικεντρωθείτε στο πώς θα δημιουργήσετε για το μέλλον σας. Το μυαλό και η ψυχή σας πρέπει να είναι σε αρμονία για να είστε ευτυχισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σκεφτείτε δύο φορές πριν χρησιμοποιήσετε το πλαστικό χρήμα. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί απρόβλεπτες καταστάσεις στον τομέα των οικονομικών σας και θα μπορούσε να θολώσει την ορθή κρίση σας. Εάν πρέπει να κάνετε μια αγορά, να είστε σίγουροι ότι υπάρχει πολιτική επιστροφής. Αν πρόκειται να κάνετε οικονομικούς διακανονισμούς με άλλους, εξασφαλίστε ότι οι όροι είναι πεντακάθαροι και ακόμα καλύτερα, να είναι γραπτώς. Ξέρετε πώς να πουλήσετε τον εαυτό σας, η ζητούμενη τιμή της αξίας σας είναι πάρα πολύ υψηλή. Όντας συνετοί και ακολουθώντας τους κανόνες τώρα, θα προστατεύσετε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας.

Το σύμπαν σας καλεί να είστε πιο προσεκτικοί στα άτομα τα οποία θα διαθέσετε τα μετρητά σας. Ακόμα και αν είστε εσείς ο διοργανωτής των δραστηριοτήτων, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε για όλους. Ίσως αντιμετωπίσετε ένα οικονομικό θέμα σε σχέση με τον αγαπημένο σας ή τα παιδιά σας ή νιώσετε να κλονίζεται η συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια. Μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσετε πολιτική λιτότητας και πρέπει να περιορίσετε κάποια από τα έξοδά σας. Ίσως να έχετε μια αποκάλυψη για τα αποκτήματά σας, βλέπετε ότι κάτι το οποίο θεωρούσατε στο παρελθόν χρήσιμο, τώρα δεν το χρειάζεστε. Ή ίσως εμφανιστεί μια δελεαστική οικονομικά προσφορά εργασίας που όμως είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Να είστε χαμηλών τόνων και μακριά από την πολυτέλεια και τις υπερβολικές δαπάνες, τουλάχιστον γι’ αυτές τις ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εισπνεύστε, εκπνεύστε. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, η αντιδραστική, εξουσιαστική και παράλογη συμπεριφορά κάποιου αγαπημένου σας προσώπου θα μπορούσε να σας εκνευρίσει και να προκαλέσει την οργή και το θυμό σας. Παρά το γεγονός ότι η πρώτη σας κίνηση θα είναι να ψάξετε την πλησιέστερη έξοδο κινδύνου, κάντε πίσω. Σκεφτείτε ότι αυτό το άτομο απλά μπορεί να μην έχει διπλωματία και κυρίως ότι μπορεί να πάρετε σημαντικές πληροφορίες που αξίζει να τις εξετάσετε σοβαρά. Βάλτε στην άκρη τα σκληρά και εξουσιαστικά λόγια σας και προσπαθήστε να βρείτε μια λύση από κοινού.

Αν το άγχος σας, σας εμποδίζει να ενεργήσετε με θετικό τρόπο, αναβάλετε τη συζήτηση για άλλη φορά. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε ότι οι αγαπημένοι σας προσπαθούν να ορίσουν και να ελέγξουν τη ζωή σας. Αν και μπορεί να νιώθετε ενοχές, σφυρηλατήστε εσείς οι ίδιοι τη δική σας πορεία, δεν είστε υπόλογοι σε κανέναν. Σταματήστε την γκρίνια και τιμήστε τις δικές σας ανάγκες. Είναι δική σας η ζωή και θα τη ζήσετε όπως θέλετε. Αν έχετε δημιουργήσει σχέσεις εξάρτησης, σκεφτείτε ότι δεν είναι δική σας ευθύνη να σώσετε τους άλλους, ανεξάρτητα του πόσο πολύ θέλετε να το κάνετε. Στηριχτείτε στη δύναμη της θέλησής σας και αφήστε τους άλλους να κάνουν τις δικές τους επιλογές και λάθη. Δεν χρειάζεται να δίνετε μάχες κάθε φορά που θέλετε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας, περιορίστε την ανεξαρτησία σας και βάλτε φρένο στα σκληρά λόγια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σύναψη συμφωνίας με τους άλλους και η κατανόηση των ιδεών τους θα είναι πιο περίπλοκη από ό, τι φαντάζεστε. Με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, συγκεχυμένα μηνύματα και ριζοσπαστικές απόψεις θα μπορούσαν να ανατρέψουν την ηρεμία στις σημαντικές σχέσεις σας. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην είναι τελείως ξεκάθαροι τώρα, πράγμα το οποίο σας βάζει σε βαθιές σκέψεις για το αν θα εξακολουθήσετε να μοιράζεστε τις σκέψεις και τις ιδέες σας μαζί τους. Αν αντίθετα, φέρατε κάποια άτομα στα όριά τους, μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα με το να είστε επιθετικοί. Αποδεχτείτε τα λάθη σας, οι σχέσεις σας θα πλεύσουν σε πιο ήρεμα νερά.

Ίσως νιώθετε χαμηλή την ενέργειά σας, ίσως πάλι δεν μπορείτε να κοιμηθείτε, καθώς καταλαμβάνουν το μυαλό σας οι αναμνήσεις του παρελθόντος, τα δάκρυα που ρίξατε για κάποιον που δεν άξιζε. Για να ηρεμήσουν όμως τα πράγματα και να μπορέσετε να επικεντρωθείτε στην ευημερία σας, θα πρέπει να αποβάλετε από την ψυχή σας τα σκοτεινά συναισθήματα και τη μνησικακία ή ακόμα και την εκδίκηση. Δώστε έμφαση σε δραστηριότητες που κατευνάζουν το μυαλό σας και σας δίνουν ηρεμία και γαλήνη, όπως διαβάζοντας ένα πνευματικό βιβλίο ή ασχολούμενοι με το διαλογισμό, τη μουσική και το χορό. Αν μάχεστε να αποβάλετε έναν εθισμό, καλέστε ενισχύσεις. Αν θέλετε να υπογράψετε ένα νομικό έγγραφο, κοιτάξτε εξονυχιστικά τους όρους και εξασφαλίστε ότι είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα από την αρχή.

ΙΧΘΥΣ
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μακριά από τα υπερβολικά συναισθήματα και το δράμα. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Ουρανό, δημιουργεί διαφωνίες και συγκρούσεις με τους φίλους σας ή σε μια ομάδα. Ακόμα κι αν προσπαθήσετε να τις αποφύγετε, τελικά θα αποδειχθεί μάταιο και θα σας οδηγήσει στην κούραση και την απογοήτευση. Ρίξτε μια ματιά στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων κι αν κάποιοι φίλοι σας ή μέλη μιας ομάδας συμπεριφέρονται με θεατρινισμούς, κάντε στον εαυτό σας τη χάρη να μη μιλήσετε και αποχωρήστε. Ίσως τώρα συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους κι αυτό σας δημιουργήσει άγχος και θλίψη.

Αυτή η κοσμική όψη θα μπορούσε να προκαλέσει μια έντονη επιθυμία να μιμηθείτε τη ζωή κάποιου που εσείς κατά τη γνώμη σας θεωρείτε ότι είναι ιδανική. Μην ταΐζετε τις ανασφάλειές σας θεωρώντας ότι κάποιοι φίλοι σας είναι καλύτεροι από εσάς. Ίσως συνειδητοποιήσετε τα ιδιοτελή και κρυφά κίνητρα κάποιου φίλου σας ή κατανοήσετε ότι μια φιλία σας πρέπει να παραμείνει σε πλατωνικό επίπεδο, δεν μπορείτε να ελπίζετε στο ερωτικό πάθος για το μέλλον. Από τη θετική πλευρά, κάποιος φίλος σας ίσως σας επισημάνει τα όνειρά σας και τα ιδανικά σας ή σας παροτρύνει να ενταχθείτε σε μια ομάδα που έχει αλτρουιστικό σκοπό. Ίσως ήρθε η ώρα να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας χωρίς κερδοσκοπικό σκοπό. Προβάλετε τις καινοτόμες ιδέες σας, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και απολαύστε την έμπνευση που έρχεται στο δρόμο σας, είναι για να ακολουθήσετε τη δική σας μοναδική πορεία.

Keywords
αστρα, νέα, φως, υγιή, δραμα, ειλικρίνεια, λύση, πηγαίνετε, βομβα mall, blog, σημαίνει, προσφορες, θλίψη, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, ωροσκοπιο, αξια, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, τελος του κοσμου, η ζωη, πλανητες, θλίψη, αδρεναλινη, αδεια, γιογκα, γνωμη, διατροφη, δουλεια, εργασια, ζηλια, θεμα, καθημερινη, καριερα, μουσικη, ονειρα, οριζοντες, οψη, παιχνιδια, προγραμμα, υγεια, φιλια, φως, ωρα, blog, αγαπη, αγορα, αγχος, αμηχανια, αξιζει, αναμνησεις, αξιζε, αποκαλυψη, απλα, αρμονια, ατμοσφαιρα, ατομο, πηγαίνετε, βιβλιο, βρειτε, γεγονος, γοητεια, γοητρο, δακρυα, δευτερο, δυναμη, δειτε, δηλωσεις, δικη, δωσει, εγρηγορση, εγγραφο, εδαφος, ευκαιρια, ευκολα, ειλικρίνεια, υπαρχει, εκρηξη, ελλειψη, ελξη, εβδομαδα, εμπνευση, ενεργεια, ενστικτο, εξελιξη, εξοδα, επικοινωνια, επιθυμια, ερθετε, ερμης, ερχεται, ευημερια, ευθυνη, ζωη, ζησετε, ζητα, ζωδιο, ζωης, υγιή, ιδεες, ιδια, υπηρεσιες, ηρεμια, θετικο, εικονα, οικο, ηρεμα, κινηση, λαθη, λύση, λογια, μαυρο, μακρια, ματια, μηνυματα, μπορειτε, μυαλο, νοοτροπια, ξερετε, ομαδα, παντα, ογδοο, οντας, ορια, οραματα, παιδια, παθος, πειθαρχια, πιστη, ποιοτητα, ροη, ψυχη, σεναριο, σιγουρα, συζητηση, συνεχεια, σκεψεις, σοφια, σπιτι, στομα, συμπαν, σχεδια, τετραγωνο, τιμη, τι ειναι, υψηλη, φορα, χαος, χειροτερα, χρημα, ψυχραιμια, αδυνατο, ασφαλεια, δικιο, ειλικρινεις, εκδικηση, εμφαση, φιλοι, γινετε, κρυφα, μια ματια, οψεις, οργη, πληροφοριες, σημαίνει, σωστος, ταξιδι, θετικα
Τυχαία Θέματα