Decor ideas από 6 παριζιάνικα καθιστικά

09:18 2/3/2016 - Πηγή: Jenny.gr

To french style είναι αποδεδειγμένα διαχρονικό αφού δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολλοί από τους μεγαλύτερους interior designers διεθνούς φήμης το χρησιμοποιούν στο κομμάτι της σύνθεσης του καθιστικού. Επιχρυσωμένα έπιπλα αντίκες, πολυτελείς ταπετσαρίες, εντυπωσιακοί πολυέλαιοι και φρέσκα μπουκέτα από χρωματιστά λουλούδια, είναι μερικές από τις πινελιές που αναδεικνύουν τις διαστάσεις του κάθε χώρου εκπροσωπώντας στο έπακρο το παριζιάνικο decor. Δείτε 6 καθιστικά από την πόλη του φωτός για να «κλέψετε» τις πιο chic ιδέες που θα αναβαθμίσουν

τον προσωπικό σας χώρο.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η συμμετρία στο χώρο είναι απαραίτητη. Το πράσινο της μέντας, ο vintage καθρέφτης πάνω από το τζάκι και τα κλασσικά έπιπλα έρχονται σε απόλυτη αρμονία.

Δείτε περισσότερα Galleries

Με άρωμα μιας άλλης εποχής, το συγκεκριμένο καθιστικό εντυπωσιάζει με τα κλασσικά έπιπλα και τα παστέλ χρώματα. Οι βελούδινες υφές, οι παλιοί πίνακες και ο πληθωρικός πολυέλαιος προσδίδουν extra πολυτέλεια στο χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία μοντέρνα εκδοχή του παριζιάνικου design. Το τζάκι βρίσκεται στην ίδια νοητή γραμμή με το coffee table η οποία αποτελεί το σημείο μηδέν από όπου ξεκινά η συμμετρία στο χώρο, ακόμα και αν τα έπιπλα δεν είναι ίδια μεταξύ τους. Το pop art poster αντικαθιστά τον συνηθισμένο καθρέφτη. Τα φρέσκα λουλούδια παραμένουν σταθερή αξία για το decor.

Δείτε περισσότερα Galleries

To κλασσικό design συναντά το μοντέρνο, με τα funky χρώματα να «εισβάλλουν» στο χώρο μέσω μίας mix & match λογικής. Τα έργα τέχνης δεν παραλείπονται σε καμία περίπτωση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Με αναφορές στα 70’s το καθιστικό μαρτυρά έναν ethnic χαρακτήρα χάρη στα ογκώδη έπιπλα, τις leopard λεπτομέρειες στα υφάσματα και τα ψηλά φυτά. Η συμμετρία, τα έργα τέχνης και η ντουλάπα αντίκα προσδιορίζουν τον παριζιάνικο χαρακτήρα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Όλα τα παριζιάνικα χαρακτηριστικά βρίσκονται συσσωρευμένα σε ένα καθιστικό με λιτή διακόσμηση. Ο μοντέρνος καναπές συνδυάζεται με ένα rustic coffee table και εκλεκτές αντίκες. Ο πολυέλαιος είναι άκρως εντυπωσιακός.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: έπιπλα, ιδέες, καθιστικό, παριζιάνικο, Χρώματα

Keywords
Τυχαία Θέματα