Στραβοπάτημα για Λέστερ – Νέα νίκη για Τσέλσι

09:18 2/3/2016 - Πηγή: KoolNews

Σε ένα από τα καλύτερα φετινά ματς, η Λέστερ γύρισε το ματς με την Γουέστ Μπρομ, είχε δύο δοκάρια, αλλά τελικά έχασε δύο βαθμούς (2-2). Τρίτη συνεχόμενη νίκη για Τσέλσι.

Λίγες μέρες μετά το 1-0 κόντρα στην Νόριτς στο 89' η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι λίγο έλειψε να πάρει ξανά τρίποντο στο τέλος, όμως αυτή τη φορά η τύχη δεν ήταν με το μέρος της. Η Λέστερ ήταν σαφώς ανώτερη της Γουέστ Μπρομ, η οποία όμως βρήκε δύο γκολ και αφού δύο φορές γλίτωσε από τα δοκάρια έφυγε με βαθμό από το King

Power Stadium (2-2). Η ισοπαλία φέρνει τους Foxes στο +3 από την 2η, Τότεναμ, η οποία έχει την ευκαιρία πλέον με διπλό στην Γουέστ Χαμ να την πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μόλις στο 12' άνοιξαν το σκορ οι φιλοξενούμενοι, όταν ο Ροντόν μετά την πάσα του Φλέτσερ πήρε τη μονομαχία από τον Χουτ και νίκησε τον Σμάιχελ (0-1). Η Λέστερ απάντησε άμεσα με πίεση και έδειξε ότι μπορεί να παίξει και επίθεση. Στο 14' το τακουνάκι του Οκαζάκι μετά την κεφαλιά του Χουτ πέρασε έξω και ο Ιάπωνας στο 20' βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν εκτέλεσε σωστά. Η πίεση ήταν μεγάλη από τους γηπεδούχους και στο 27' η σέντρα του Μαχρέζ βρήκε τον Βάρντι αλλά η κεφαλιά του πήγε στα χέρια του Φόστερ. Στο 31' η τύχη ήταν με το μέρος της Λέστερ στο σουτ εκτός περιοχής του Ντρινκγουότερ το οποίο κόντραρε στον Ολσον, η μπάλα υψώθηκε και πήγε στα δίχτυα (1-1). Εξι λεπτά αργότερα οι πρωτοπόρος της Premier League είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Βάρντι να πηγαίνει στο οριζόντιο μετά τη σέντρα του Ντρινκγουότερ από δεξιά, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έγινε το 2-1. Ο Μαχρέζ έκανε τρομερό τακουνάκι στον αέρα σε μακρινή μπαλιά και ο Κινγκ -που πήρε τη θέση του Καντέ στην 11άδα- δεν λάθεψε μέσα από την περιοχή.

Οπως και στο πρώτο μέρος, στην πρώτη φάση που έκανε η Γουέστ Μπρομ, σκόραρε. Ο Μαχρέζ προσπάθησε να φύγει στην κόντρα αλλά πήρε την μπάλα με το χέρι στο 50' και ο Γκάρντνερ με τηλεκατευθυνόμενο φάουλ έγραψε το 2-2. Η Λέστερ αντέδρασε ξανά, είχε νέο δοκάρι στο 57' με κεφαλιά του Οκαζάκι στο οριζόντιο μετά τη σέντρα του Ολμπράιτον και έφτασε την κατοχή στο 65%-35%. Στο 63' το σουτ του Σλουπ βρήκε σε πόδι αμυνόμενου όμως και πάλι ο Φόστερ κατάφερε να μπλοκάρει και στο 67' ήταν η σειρά της Γουέστ Μπρομ για καλή στιγμή με τον Ντόσον να μην μπορεί να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 71' ο Βάρντι έκλεψε στα πλάγια και αμέσως συνέκλινε για το σουτ το οποίο όμως έβγαλε ο Φόστερ για να στείλει δύο 'κολλητές' ρουκέτες άουτ ο Γκάρντνερ (73', 74') για την WBA. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το γήπεδο έγειρε για τα καλά, όμως η μπάλα δεν έμελλε να μπει για τρίτη φορά στην εστία της Γουέστ Μπρομ. Στο 86' ο Ολσον έκανε τσαφ αλλά το σουτ του Μόργκαν από κοντά σταμάτησε ο Φόστερ, στο 92' το γυριστό του Μαχρέζ θα μπορούσε σε κάποια άλλη ζωή να γίνει highlight και στο 94' ο -ήρωας του ματς της Νόριτς- Ουγιόα δεν τα κατάφερε από κοντά σε κεφαλιά πάσα του Μαχρέζ.

Τρίτο σερί διπλό η Τσέλσι!

Η Τσέλσι συνεχίζει ακάθεκτη με τον Χίντινκ, έμεινε αήττητη σε 12ο διαδοχικό ματς, αφού επικράτησε 2-1 της Νόριτς στο Κάροου Ρόουντ. Παράλληλα, πέτυχε τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που είχε να συμβεί από τον Απρίλιο του 2015. Απίθανο ξεκίνημα για τους Μπλε, αφού στα 39'' ο Κένεντι με ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ πέτυχε το πιο γρήγορο της φετινής Premier League! Oι γηπεδούχοι αποφάσισαν να ρισκάρουν, αλλά άφησαν κενά, τα οποία όμως δεν εκμεταλλεύθηκαν οι Κόστα, Αζάρ. Οι Μπλε έκλεισαν με τον ιδανικότερο τρόπο το α' μέρος, με τον Ντιέγκο Κόστα στις καθυστερήσεις να πετυχαίνει το 2-0. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν σωστά, αφού ο Ισπανός ήταν οφσάιντ στην ασίστ του Τραορέ. Η ομάδα του Νιλ μπήκε χωρίς άγχος στην επανάληψη. Στο 53' ο Ζερόμ έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει και να βάλει την ομάδα του στο παιχνίδι. Το γκολ των γηπεδούχων ήρθε στο 68' με τον Ρέντμοντ, από ασίστ του Χούλαχαν. Απίστευτο, σε τρία σουτ εντός στόχου ισάριθμα τέρματα. Η Νόριτς προσπάθησε να ισοφαρίσει, αλλά στο τέλος το σουτ του Ρέντμοντ κατέληξε άουτ. Ετσι, τα «Καναρίνια» βρέθηκαν κάτω από τη ζώνη, μιας και ισοβαθμεί με τη Σάντερλαντ. Αντίθετα, οι Μπλε έπιασαν την 8η θέση!

The post Στραβοπάτημα για Λέστερ – Νέα νίκη για Τσέλσι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα