4 alternative ανοιξιάτικα prints για εσάς που δεν αγαπάτε τα florals

08:16 2/3/2016 - Πηγή: Jenny.gr

«Florals? For spring? Groundbreaking». Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ατάκα της Meryl Streep στο Devil Wears Prada; Αν και τα μοτίβα λουλουδιών αποτελούν σημαντικό trend για την άνοιξη, καθώς τα είδαμε στα περισσότερα catwalks της σεζόν, υπάρχουν γυναίκες που δεν τα συμπαθούν ιδιαίτερα. Οι εναλλακτικές επιλογές είναι αρκετές, με prints και μοτίβα όπως ρίγες, καρό και geometric να μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι του στιλ.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Mixed
prints

Πειραματιστείτε με το στιλ σας και μη διστάσετε να φορέσετε τάσεις που μέχρι πρότινος ενδεχομένως να μη συμπαθούσατε ιδιαίτερα.

Δείτε περισσότερα Galleries Kaleidoscope

Τα patterns που θυμίζουν καλειδοσκόπιο, εκτός από πρωτότυπα είναι και άκρως εντυπωσιακά. Τολμήστε το και θα δείτε ότι όλοι θα «κολλάνε» με το outfit σας.

Δείτε περισσότερα Galleries Kaleidoscope

Φορέστε το συγκεκριμένο μοτίβο σε έντονες και φωτεινές αποχρώσεις για το πιο cool ανοιξιάτικο look.

Δείτε περισσότερα Galleries Kaleidoscope

Ένα εντυπωσιακό παλτό θα τραβήξει όλα τα βλέμματα με το που θα εμφανιστείτε στον χώρο. Αφήστε το να γίνει το key item του look σας και δε θα το μετανιώσετε.

Δείτε περισσότερα Galleries Geometric

Τα γεωμετρικά μοτίβα μπορούν να δείξουν ιδιαίτερα κομψά εάν τα επιλέξετε σε chic αποχρώσεις όπως το χρυσό, το ασημί και τα metallics. Συνδυάστε με basic κομμάτια και ένα ζευγάρι stylish ψηλοτάκουνα για look αντάξιο editorial μόδας!

Δείτε περισσότερα Galleries Geometric

Συνδυάστε μια φούστα με γεωμετρικό μοτίβο με το αγαπημένο σας oversize πουλόβερ και ένα ζευγάρι sneakers για στιλ που ισορροπεί ανάμεσα στο κομψό και το casual.

Δείτε περισσότερα Galleries Polka dots

Αν το κλασικό πουά σας φαίνεται πολύ girly, επιλέξτε υφές όπως οι διαφάνειες ώστε να το κάνετε λίγο πιο sexy.

Δείτε περισσότερα Galleries Polka dots

Δώστε έναν πιο fresh χαρακτήρα στο πουά πουκάμισό σας, δένοντάς το στη μέση. Εμφάνιση με retro αέρα και αισθητική!

Δείτε περισσότερα Galleries Polka dots

Ένα total look με polka dot μοτίβο μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κομψό αν το συνδυάσετε με αξεσουάρ σε έντονες, ανοιξιάτικες αποχρώσεις.

Δείτε περισσότερα Galleries Check pattern

Ένα mini dress με check pattern μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλάζοντας ύφος ανάλογα με το πώς θα το συνδυάσετε.

Δείτε περισσότερα Galleries Check pattern

To μοτίβο-σκακιέρα παραμένει διαχρονικά chic και μπορεί να αναβαθμίσει ακόμη και το πιο απλό look,

Δείτε περισσότερα Galleries Check pattern

Οι φούστες με καρό patterns θυμίζουν κάτι από vintage εποχές, γεγονός που τις καθιστά super επιλογή για ένα retro romantic στιλ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: check pattern, kaleidoscope\, polka dots, Street Style, styling tips, γεωμετρικά μοτίβα, καρό, πουά, ριγέ pattern, ρίγες

Keywords
Τυχαία Θέματα