Beauties of the week: Ποιες μας άρεσαν & ποιες όχι

Αυτή η εβδομάδα ήταν γεμάτη με πρεμιέρες και επίσημες εμφανίσεις, επομένως είναι δύσκολο να μην σχολιάσουμε τα looks των ωραίων κυριών και φυσικά να επισημάνουμε τα όποια λάθη τους. Η Angelina Jolie αυτή την εβδομάδα έκανε αρκετές εμφανίσεις μετά του συζύγου της Brad Pitt για την προώθηση της νέας του ταινίας, η Kendall Jenner έγινε 20 χρονών και η Jennifer Lawrence

πήγε με τον πιο sexy εαυτό της στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «The Hunger Games». Απολαύστε στιλάτα hairlooks και natural μακιγιάζ με αέρα από Hollywood…

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Olivia Palermo σπάνια κάνει λάθη. Κι σε αυτή της την εμφάνιση κράτησε τους γήινους τόνους στο makeup οι οποίοι ταιριάζουν απόλυτα με τις υπέροχες ανταύγειες της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μας άρεσε πολύ το beauty look της πλέον 20χρονης Kendall. Rock & sexy με έμφαση στα χείλη και ένα ανάλαφρο hairlook, όπως αρμόζει στην ηλικία της.

Δείτε περισσότερα Galleries

Είχαμε καιρό να τη δούμε και μας αποζημείωσε με το παραπάνω. Ωραία καστανά μαλλιά και άψογο makeup με sexy smokey eyes. Δώστε προσοχή στον τρόπο που έχει φορέσει το καπέλο!

Δείτε περισσότερα Galleries

Έχει κάνει πολλές επίσημες εμφανίσεις αυτή την εβδομάδα για την προώθηση της νέας ταινία της. Αυτή είναι η μόνη στην οποία έχει τα μαλλιά της μαζεμένα ψηλά και μας αρέσει πολύ. Αν και στο μακιγιάζ τελευταία φαίνεται να μην δίνει σημασία, εδώ έδωσε λίγη ένταση στο βλέμμα κι διόρθωσε το μονότονο makeup look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ενώ το καπέλο φοριέται στις street εμφανίσεις και το στηρίζουμε, στη Salma Hayek δεν μας άρεσε πολύ. Ίσως φταίνε οι κρίκοι που αλλάζουν όλο το look.

Δείτε περισσότερα Galleries

H Jennifer Lawrence εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας της για πολλούς λόγους. Εμείς θα μιλήσουμε για το beauty look και οφείλουμε να το χειροκροτήσουμε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Monica Belluci δεν χρειάζεται πολλά για να εντυπωσιάσει. No makeup look και οι αφέλειες που χωρίζουν στη μέση αρκούν για να είναι sexy ακόμα και σε μία καθημερινή εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Αριστοκρατικό beauty look ίσως με λάθος κραγιόν. Απλά το κοραλλί θυμίζει καλοκαίρι σε συνδυασμό με το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Angelina Jolie, baeuty look, hairlook, Jennifer Lawrence, Kendall Jenner, natural makeup, Olivia Palermo, μακιγιάζ, μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα