Jennifer Lawrence – Natalie Dormer: Φιλήθηκαν καταλάθος στο στόμα on camera

Άλλον ένα κρίκο στην αλυσίδα με τις διάσημες γυναίκες που φιλήθηκαν στο στόμα σε δημόσιο χώρο, προσέθεσαν η Jennifer Lawrence και η Natalie Dormer, μόνο που αυτές το έκαναν καταλάθος.
Οι δύο διάσημες ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά στο Hunger Games, αυτή τη φορά στο δεύτερο μέρος της τρίτης και τελευταίας ταινίας της τριλογίας, το Mockingjay, και βρέθηκαν με το υπόλοιπο καστ στην

πρεμιέρα που έγινε στο Λονδίνο χθες το βράδυ. Η Jennifer Lawrence μάλιστα επέλεξε ένα πολύ αποκαλυπτικό φόρεμα που άφηνε να φανεί το στήθος της από το πλάι και ήταν και πάλι το πιο εντυπωσιακό στοιχείο της βραδιάς.
Καθώς η Natalie Dormer μιλούσε στην κάμερα, η Jennifer Lawrence της χτύπησε την πλάτη για να την χαιρετήσει. Η Natalie Dormer γύρισε, οι δυο τους έσκυψαν λίγο για να φιληθούν, αλλά έγινε τόσο γρήγορα και ταυτόχρονα η κίνηση που εν τέλει φιλήθηκαν στο στόμα. Η Lawrence αντέδρασε πολύ αστεία και είπε «Ω, θεέ μου, φιληθήκαμε μπροστά στην κάμερα. Και μου άρεσε», ενώ η Dormer όταν συνέχισε τις δηλώσεις της είπε «μισό λεπτό να πετάξω από τα χείλη μου τη Jennifer Lawrence».

1 ΑΠΟ 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Jennifer Lawrence, Natalie Dormer, φιλί

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα