8 lipsticks που αξίζει να δοκιμάσετε την άνοιξη

08:46 9/4/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Είναι το φετίχ πολλών γυναικών και απαραίτητο συστατικό για κάθε νεσεσέρ. Ο λόγος φυσικά γίνεται για το lipstick που και αυτή την άνοιξη θα κυριαρχήσουν στο μακιγιάζ. Παρά το γεγονός ότι το no makeup look είναι το φετινό hot trend, τα έντονα χείλη δεν παύουν να έχουν τη δική τους θέση. Αυτό που έχει ωστόσο ενδιαφέρον είναι ότι η παλέτα δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένα χρώματα, αλλά οι αποχρώσεις διευρύνονται και μας δίνουν τη δυνατότητα να παίξουμε με τους συνδυασμούς.

Φούξια, pale pink, μωβ

αλλά και φωτεινό κόκκινο είναι μόνο μερικά από τα χρώματα που έχετε στη διάθεσή σας να δοκιμάσετε. Κάντε συνδυασμούς χρωμάτων, τολμήστε περίεργες αποχρώσεις όπως αυτές του μωβ και δώστε μία ανοιξιάτικη πινελιά στο καθημερινό κι όχι μόνο makeup!

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Διαλέξτε το Rafel από τη σειρά του Tom Ford Lips & Boys και δώστε στα χείλη σας μία έντονη παιχνιδιάρικη απόχρωση του κόκκινου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Δοκιμάστε το Koi Cora της Mac για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

L” Oreal Paris Colour Riche Lipcolour, Wisteria Rose για ενυδάτωση και έντονο χρώμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

DOLCE & GABBANA The Lipstick Classic Cream Lipstick Provocative 260. Απλώνεται εύκολα και ενυδατώνει τα χείλη ενώ παράλληλη τους χαρίζει ωραίο χρώμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Maybelline Color Sensational Lipstick in Clay Crush.

Δείτε περισσότερα Galleries

Clinique Pop Lipstick Grape Pop για τις πιο τολμηρές. Αν διστάζετε να το βάλετε μόνο του δοκιμάστε να το αναμίξετε με ένα πιο ροζ κραγιόν.

Δείτε περισσότερα Galleries

Estée Lauder, Pure Color Envy Shine Blossom Bright. Το αγαπημένο κραγιόν που ενυδατώνει και δίνει ζωντανό χρώμα στα χείλη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Laura Mercier Velour Lovers Lip Colour, Coquette. Βαθύ χρώμα για βελούδινα χείλη.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: lipstick, no makeup look, έντονο κραγιόν, κόκκινες αποχρώσεις, κραγιόν, ροζ αποχρώσεις, χείλη

Keywords
Τυχαία Θέματα